Dojmy a média z Project: Snowblind
zdroj: tisková zpráva

Dojmy a média z Project: Snowblind

15. 1. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Koncem února by měla vyjít nová akční hra vývojářského týmu Crystal Dynamics - Project: Snowblind, která bývá tak trochu spojována se sérií Deus Ex.

Tato first-person střílečka, pojednávající o super-vojákovi proti své vůli - Nathanovi Frostovi, je vyvíjena ve verzích pro PC, PS2 a Xbox. Co se týče obsahu, budou všechny verze identické. Rozdíly budou vycházet pouze z technologických možností každé platformy, což například znamená, že verze pro Xbox a PC budou podporovat i vyšší grafické rozlišení než verze pro PS2. Také v oblasti multiplayeru mohou být rozdíly. Na konzolích bude podpora pro 16 hráčů, u PC verze by to mělo být více. Všechny tři ale budou vybaveny nejrůznějšími herními móde, včetně DM, TDM, Assault, Tactical Assault, Hunter, Quick Demolition, CTF nebo Fast Flag Capture.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Z preview na PC.IGN jsme se dozvěděli, že co do smyslu pro boj je hra srovnatelná s Call of Duty. Herní svět je velmi interaktivní, plný nejrůznějších objektů, jako jsou různé bedny a krabice, ale také náhodně rozházený odpad, různé kamery, roboti, bezpečnostní systémy, apod. Z toho mj. vyplývá, že váš hrdina bude umět nabourat bezpečnostní systémy a obejít je, anebo třeba ovládnout roboty. I tak je ale kladen důraz na samotnou akci. K dispozici budete mít celou škálu různých druhů techno-zbraní. Každá z nich bude mít i alternativní palebný mód. Nicméně, jakoukoliv situaci je možné vyřešit různými způsoby, více či méně akčně.

V poslední době se ve hrách poměrně často vyskytuje možnost zpomalit čas. I v této je. Nathan Frost ji může využít, ale nemusí. K postupu to není nezbytně nutné, jde spíše o bonus. Kromě této schopnosti ale bude Nathan obdařen i jinými "vylepšeními" (řadu z nich získáte až během hry a nebude to zadarmo). Například bude mít zrak jako ostříž, díky čemuž bude schopen nejen lépe vidět a orientovat se v prostředí, ale také snadno zaměřit nepřátele, protože se bude moci přepnout do speciálního módu, kdy je označí žlutou barvou. Další podrobnosti se dočtete v preview na GameSpotu a zde naleznete dvě nová gameplay videa po 3 MB.
zdroj: PC.IGNGS

korgull

Nejnovější články