Demoverze DuelFieldu bude už brzy
zdroj: tisková zpráva

Demoverze DuelFieldu bude už brzy

15. 11. 2001 1:02 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Velmi brzy (během 14 dnů) bude ke stažení hratelné demo již šest týdnů betatestované online tahové strategie DuelField od francouzské společnosti Sismoplay.

Disciple Edition, jak bylo toto demo honosně pojmenováno, Vám dá volný přístup do světa DuelFieldu, kde se budete moci seznámit s herními pravidly, aniž byste se museli obávat časového limitu. Hráč se na chvíli stane božstvem a dostane na starosti jednu z 24 potvůrek, které v této verzi budou k dispozici. Cíl hry je velice prozaický - zničit veškeré soupeřovy jednotky ;)

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

DuelField je tvořen z převážné části 2D objekty - ikonky představující jednotlivé typy jednotek - a jak si můžete na našich třech obrázkách všimnout, tak v levém horním rohu je okno, v němž vlastně probíhají veškeré akce v podobě velmi vydařených filmečků, které představují útok, obranu nebo smrt jednotlivých jednotek. Samotný interface hry je velice atraktivní a důmyslně řešený.

Expert Edition, což je plná verze této strategie, by měla vyjít už na počátku roku 2002. Otázkou zůstává, jak velkou šanci má DuelField se svou byť roztomilou, ale přece jen "jenom" 2D grafikou na dnešním trhu zahlceným hrami, které se mohou pyšnit mnohdy téměř dokonalým 3D zpracováním.
zdroj: BluesNews Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články