Demo vzdělávací 3D adventury Skools Out
zdroj: tisková zpráva

Demo vzdělávací 3D adventury Skools Out

19. 4. 2004 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Britský vývojářský tým, který si říká MuckyBaby Productions, dnes vypustil hratelné demo jejich nadcházející hry s názvem Skools Out.

Jde o real-timovou výukovou adventuru pro celou rodinu. Jak si můžete všimnout na screenshotech, herní prostředí je plně 3D. Hlavní postavičkou je mladík jménem Derek. Čeká ho velice důležitý úkol. Během následujících dvaceti dnů by totiž jeho rodiče měli obdržet jeho vysvědčení, které je ovšem tím nejhorším vysvědčením za celé Derekovo studium. Na obzoru jsou tedy velké trable a je třeba jim zabránit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pokud vám název týmu nic moc neříká, bude to tím, že byl založen poměrně nedávno, tedy v pozdějších měsících loňského roku, a to poté, co zaniklo studio Muckyfoot Productions, tvůrci známých her Urban Chaos, Startopia a Blade 2. Skools Out je proto prvním dílem nového studia.

Hra vám dá k dispozici na prozkoumání celou velkou školu. Setkáte se s řadou různých postav a zcela určitě se nevyhnete ani učitelovým trestům. Ale pozor! Příliš mnoho trestů by mohlo znamenat vyhazov. Anglická verze Skools Out má vyjít v květnu. Vývojáři si našli vydavatele, který se postará o rozšíření hry také do dalších oblastí Evropy, kam by se titul měl dostat v srpnu. Je jím společnost Xing Interactive.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články