Dark Fall II, Colin McRae Rally 2005, Dragon Age
zdroj: tisková zpráva

Dark Fall II, Colin McRae Rally 2005, Dragon Age

15. 5. 2004 10:34 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos v létě by měla vyjít nová adventura Dark Fall: Lights Out společností XXv Production a Adventure Company.

Jde o pokračování Dark Fall: The Journal, které pojednává o mladém kartografovi Parkerovi a jeho tajemném dobrodružství v přístavním městečku Trewarthen, kde se nachází velice podivný maják. Hráči spolu s Parkerem navštíví více než 50 lokací a popovídají s řadou různých zdejších obyvatel. Příběh je protáhne několika různými časovými rovinami. Tajuplnou atmosféru budou podkreslovat působivé zvukové efekty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Dark Fall II galerie  ||  Colin McRae Rally 2005 galerie  ||  Dragon Age galerie

I když má být Colin McRae Rally 2005 také pro PC, nové ukázky, které pocházejí z výstavy E3, jsou pořízeny z verze xboxové. Tento titul očekáváme letos na podzim. Hra navazuje na populární závodní sérii, kterou rozšiřuje o nové módy, vozidla, tratě, ad. Bude zahrnovat 9 mezinárodních lokací (nové Německo) a přes 30 vozů, včetně Volkswagen Golf MK5, Toyota Celica VVTLi, Lancia Stratos, Alfa Romeo 147 GTA, Alfetta GTV Turbodelta, Mitsubishi Lancer Evo VIII, Peugeot 206, 205 T16 Evo2 a VW Beetle RSi.

Nakonec jsme založili galerii také pro už zmíněnou novou RPG Dragon Age, kterou připravuje studio BioWare. Magazín IGN, jehož redaktor shlédl demonstraci této hry, se odvážil prohlásit, že by mohlo jít o pokračování Neverwinter Nights. Jde však pouze o nadšenou domněnku, která nevychází z žádných oficiálních vyjádření autorů titulu. Redaktor IGN se totiž nechal unést tím, co viděl a hru okomentoval slovy, že je to přesně to, na co hráči dlouho čekají, prý vypadá hodně dobře.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články