Další obrázky z Battlefield 1942
zdroj: tisková zpráva

Další obrázky z Battlefield 1942

22. 6. 2001 9:32 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O tom, že právě dnes začíná celosvětový prodej tolik očekávané válečné hry Operation Flashpoint, asi víte skoro všichni.

Málokdo z vás ale ani netuší, že švédská firma Digital Illusion vyvíjí podobně laděnou hru Battefield 1942. Ta se liší především zasazením do období druhé světové války a asi ještě větším důrazem na multiplayer. Na serveru FunXbox se dnes objevily další pěkné obrázky ze hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ve hře se stanete členem jednoho týmu (na výběr bude asi šest různých postav s určitou specializací) a budete muset splnit určitý úkol, v čemž se vám bude snažit zabránit druhý tým. Jak je vidět, hra je zaměřena hodně na multiplayer (až pro 64 hráčů), ale půjde hrát i jako singleplayer s počítačem ovládanými ostatními hráči. Autoři vyvinuli pro hru svůj engine Refractor II, který umožní nejen zničení prakticky všeho ve hře, ale také použití všeho možného. Usednout budete moci do dvacítky různých vozidel od tanků přes letadla až po bitevní loď. Autoři vsadili na relativně malé mapy s častou akcí, přičemž lokace budou velmi různorodé - od vylodění ve Francii, přes Alamejn a Iwodžimu až třeba po Stanlingrad. Celkem to bude asi 32 misí v 5 kampaních. Předběžné datum vydání je stanoveno na září 2001 pro PC, verze pro Xbox bude následovat později. Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon

Nejnovější články