Cyberpunková akční RPG Restricted Area
zdroj: tisková zpráva

Cyberpunková akční RPG Restricted Area

4. 2. 2005 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Cyberpunková izometrická akční 3D RPG Restricted Area, ze které vám tímto nabízíme balíček nových ukázek, je zasazena do roku 2083 a nabídne vám jeden příběh ze čtyř naprosto odlišných perspektiv.

Seznámíte se zde totiž se čtyřmi hlavními postavičkami, které se budou nezávisle na sobě pachtit nebezpečným a temným futuristickým světem (s atmosférou podobnou Matrixu či Bladerunnerovi) více méně za stejným cílem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Stejně jako na prvky RPG klade tato hra důraz také na akci. Té bylo přizpůsobeno ovládání i některé další záležitosti, například se budete moci přepínat mezi zbraněmi aniž byste museli vstoupit do inventáře. RPG systém se projeví v dialozích a možnosti volby, příběhu s překvapivými zvraty a komplexním, i když snadno použitelným systému zkušeností a vlastností hrdinů. Důležitou součástí akce v Restricted Area budou nejrůznější vymoženosti v podobě kybernetických a biotechnologických implantátů.

Základem hry je dva roky vyvíjený engine zvaný IRIS. Tvůrci ho považují za ten nejrychlejší a nejvýkonnější engine, jaký kdy byl pro izometrickou hru napsán. AI ve hře má být schopná reagovat na hráčovy silné i slabé stránky a taktiku během hraní. Akce bude ovlivněna prostředím i počasím. Kromě single-playeru bude tento titul nabízet rovněž multiplayer s kooperativním módem pro dva hráče. Vydání je naplánováno na letošní duben.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články