Conspiracy: Weapons of Mass Destruction
zdroj: tisková zpráva

Conspiracy: Weapons of Mass Destruction

8. 12. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Conspiracy: Weapons of Mass Destruction se jmenuje nová first-person střílečka pro PC, PS2 a Xbox, která vzniká v dílnách vývojářského studia Kuju.

Základ hry tvoří engine z Fire Warrior a těšit se můžete na pět rozsáhlých levelů, v jejichž rámci se podíváte jak do blízkosti pozůstatků civilizace Aztéků, tak za polární kruh do vojenských výcvikových táborů. Jak jsme se dozvěděli, vydání titulu je naplánováno na březen příštího roku. Vydavatelská práva na něj získala společnost Oxygen Interactive. A abyste věděli, s čím byste měli mít tu čest, nabízíme vám dnes tímto v naší galerii sadu prvních ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Conspiracy: Weapons of Mass Destruction vás postaví do role bývalého agenta tajné vládní služby. Jeho jméno je příznačné - Cole Justice. Jde o trénovaného a dosti všestranného žoldáka, kterého agentura najala kvůli jedinému konkrétnímu úkolu. Jistá vládní organizace, známá jako Hydra, měla podle zpráv zpravodajů vyvinout zbraně hromadného ničení, aby je prodala teroristům. Už dlouho byla Hydra z těchto aktivit a ještě z obchodů s drogami a zbraněmi podezřívána. Vláda však již nad ní nemá žádnou moc a tak se pro ni stala přítěží. Vaším úkolem tedy bude likvidace Hydry. K dispozici přitom budete mít pestrý arzenál, od pistole po raketomet.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články