CONAN, Realms of Torment, Cleric info
zdroj: tisková zpráva

CONAN, Realms of Torment, Cleric info

5. 8. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po Chaserovi se slovenský Cauldron plně soustředí na vývoj nové akce Conan: The Dark Axe, která by měla vedle svého primárního zaměření obsahovat i prvky adventur a RPG.

Hlavní hrdina si tak bude moci vylepšovat jak bojové tak nebojové dovednosti, z těch druhých jmenujme třeba obnovu staminy, zdraví, koncentraci atd. Zkušenostní body půjdou získávat pouze zabíjením nepřátel, k čemuž poslouží třicítka druhů bojových útoků, chvatů a komb. Mezi zbraněmi určitě očekáváte tradiční sekeru, palici nebo meč, dohromady by jich mělo být asi dvacet, ale vaši nepřátelé na vás zaútočí i úplně jinými věcičkami.

V Conanovi se kromě hrubé síly dostane na řadu též lehké přemýšlení, hra nabídne různé hádanky, které zde budou však spíše na zpestření. Pokud jde o multiplayer, ten vás nechá bojovat v 16ti arénách za jednu ze 16ti postav, přičemž na výběr budou mody jako DM, bodycount nebo time challenge. V multiplayeru se též objeví zbraně, které v singleplayerové kampani nebudou. Na hře se podle Michala Smrkala pracuje zhruba rok a půl, tedy od té doby co vydavatel TDK získal příslušnou licenci. Zatím se nachází ve stádiu alfa, či spíše se do něj blíží, ovšem finálně by měla být venku ještě před letošními Vánocemi, a to ve verzích pro PC, PS2, GameCube i Xbox.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Conan galerie  ||  Realms od Torment galerie  ||  Cleric galerie

Nové obrázky z MMORPG Realms of Torment nás nechají nahlédnout do světa Forgotten Realms. Herní prostředí má nabízet klasické fantasy lokace i druhy postav, jen upravené dle představ vývojářů z Quad a Maxim Software. Zda hra v silné konkurenci stávajících i chystaných titulů obstojí, zjistíme ke konci roku.

Titul Cleric bude akční adventurou, zasazenou do středověkého Ruska, což už samo o sobě zní poněkud děsivě, takže je možná i zbytečné zdůrazňovat hororové zaměření celé hry. Zajímavostí je, že Cleric poběží na stejném engine jako Serious Sam 2, ovšem při pohledu na nové screenshoty v nich nějak stále nemohu najít zalíbení. Jak hra finálně dopadne, posoudíme letos na podzim.

kate

Nejnovější články