Command & Conquer: Generals screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Command & Conquer: Generals screenshoty

8. 11. 2002 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Včerejší zpráva o měsíčním zdržení Generals asi všechny fanoušky RTS série Command & Conquer rozesmuntila, čehož si jsou EA Pacific jistě vědomi a proto opět jako takovou satisfakci uvolnili další balík nových obrázků.

Těch je sice celkem třináct, ale ve skutečnosti se mnohdy jedná jen o stejnou scénu z jiného úhlu kamery nebo v odlišné denní době. C&C: Generals se samozřejmě nedá upřít vysoká kvalita po vizuální stránce a mořský příboj vypadá stejně pěkně jako v Age of Mythlology, ale přesto se nemůžu ubránit pocitu, že poslední screenshoty jsou až příliš načinčané a uměle vyšperkované k maximální dokonalosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pokud byste raději viděli, jak hra vypadá ve skutečnosti, navštivte tuto fansite nebo PC.IGN, kde je ke stažení více než deset videoukázek z Generals natočených kamerou na monitoru v docela slušné kvalitě (thx GGMania) a zde jsou další obrázky vytípané přímo ze hry i s ovládacím panelem. Všem vybraným šťastlivcům do multiplayerového testu by dnes měl do schránky přistát mail s novými informacemi o zahájení hraní betaverze, takže se dá očekávat, že podobných videí bude v brzké budoucnosti přibývat. Více se o nejnovější reinkarnaci C&C dočtete v našich dvou preview od Korgulla nebo Kate.
zdroj: LoadedInc

jd

Nejnovější články