C&C: Generals, Gothic 2 a Aquanox 2 později
zdroj: tisková zpráva

C&C: Generals, Gothic 2 a Aquanox 2 později

7. 11. 2002 21:32 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco někteří vývojáři pilně dodržují dané termíny, jiní se snaží, aby své hry narychlo vypustili alespoň před Vánoci a poté je vylepšili nezbytným patchem.

A těm dalším nezbývá nic jiného, než vyvolat u případných zájemců o jejich dílo zármutek, když s nelibostí přiznávají, že nestíhají a jsou nuceni termín dokončení poodložit. Tak nějak je tomu i s následujícími třemi tituly:
Command & Conquer: Generals, 3D RTS z řady C&C od EA Pacific. Ti prý na rozdíl od jiných nemají problém s tím, že by vývoj nestíhali. Jejich důvody pro odložení tohoto tolik očekávaného titulu jsou strategického-marketingového rázu. Electronics Arts prostě mají příliš mnoho jiných áčkových her, které chtějí do ledna příštího roku vydat (např. Sims Online, SimCity 4, Harry Potter), a tak se rozhodli C&C: Generals odložit až na únor 2003 (pravděpodobně 11.2.2003). Multiplayerový betatest by podle posledních informací měl začít co nevidět.

Gothic 2, fantasy RPG od Piranha Bytes. Na oficiálních stránkách produktu se objevila aktualizace termínů vypuštění této očekávané hry. Hráči z německy mluvících zemí se sice ničeho obávat nemusí, protože původně oznámené datum - 29.11.2002 - zůstává i nadále, ale ti, kteří čekají na anglickou verzi, tedy Britové, Australané, Skandinávci, Belgičané, Nizozemci i obyvatelé Lucemburska atd., nebudou příliš nadšeni informací, že se hry nedočkají hned v první vlně, ale až v té druhé, na počátku roku 2003, kdy se mohou těšit také Američané, Francouzi, Italové, Španělé i Japonci. U nás bude hru vydávat narozdíl od prvního dílu Dynamic Systems přes své zastoupení JoWoodu, ale zatím nebyly ohlášeny žádné lokalizační plány.

AquaNox2: Revelation, podmořská akční střílečka taktéž od Jowoodu. Podle tiskového mluvčího vydavatelské společnosti, by se jí hráči mohli dočkat v průběhu prvního čtvrtletí příštího roku. Tvůrci si zatím nejsou 100% jisti, že je hra v takové fázi, aby ji mohli prezentovat natěšeným fanouškům. Proto si ponechali nějaký čas a pokusí se své dílo dovésti k největší možné dokonalosti. Více o této hře naleznete v našem archivu, galerii a také říjnovém rozhovoru, který jsme vedli s generálním ředitelem Massive Development.

korg

Nejnovější články