Club Manager 2003 - série osmnácti her
zdroj: tisková zpráva

Club Manager 2003 - série osmnácti her

26. 8. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po úspěchu minulé verze Club Manageru se Just Football rozhodli vydat další ročník, tentokrát pojatý jako sérii 18ti samostatných titulů (vloni to bylo pouhých šest).

V každém z nich budete řídit jen ten jediný klub, takže se dostanete do managementu týmů, známých nejen z FA Premier League, jako Arsenal, Chelsea, Leeds, Southampton, Manchester City, Everton, Portsmouth, Sheffield, Sunderland, Hearts, Hibs, WBA, Blackburn Rovers, Bolton Wanderers, Wolves, Reading, Ipswich a Norwich City.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Každý z těchto stejnojmenných fotbalových manažerů má co nejlépe odrážet charakteristiky daného klubu a sloužit tak rovněž jako další ikona pro jeho fanoušky. Mezi význačné rysy, kterými chtějí tvůrci ze Smoking Gun a vydavatel nalákat potenciální zájemce, budou vedle oficiální licence patřit i velmi nízké systémové nároky a cena cca 20 liber. Dále jsou slibovány zdarma updaty přes internet, tak aby manažer vždy přesně kopíroval aktuální situaci v klubu (změny v hráčích atd.). První tituly série Club Manager 2003 začnou v Británii vycházet již v říjnu 2003, pokud vás zajímají další informace, navštivte tyto oficiální stránky.
zdroj: PR

kate

Nejnovější články