Chcete se dozvědět víc o Gothic III?
zdroj: tisková zpráva

Chcete se dozvědět víc o Gothic III?

31. 1. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Sága Gothic, jak jistě víte, pokračuje, a to novou hrou nazvanou prostě Gothic 3.

Hráli-li jste předchozí díly, podařilo se vám bezpochyby zachránit svůj ostrov před silami zla. Tentokrát zamíříte na pevninu, kde se lidstvo momentálně potýká s invazí orků a jejich zotročujícími praktikami. Na severu i na jihu je ještě pár svobodných osad a v lesích se skrývají rebelové. Ti všichni vám mohou pomoci zemi osvobodit, tedy pokud nemáte v úmyslu se přidat na stranu orků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Díky naší galerii, která dnes zaznamenala přírůstek v podobě čtyř nových screenshotů, máte možnost do světa Gothic 3 nahlédnout, aniž byste utrpěli jakoukoliv újmu. Jinak se to tam totiž bude hemžit několika desítkami druhů monster, nebezpečných zvířat a lidských nepřátel. Nikdo z nich určitě nebude dvakrát váhat použít některou ze stovek zbraní, jež jsou ve hře obsaženy, a kdo toho bude schopen, ten začne rovnou kouzlit.

Chcete se o Gothic 3 dozvědět více? Společnost Jowood nyní dává fanouškům možnost zeptat se na cokoliv přímo vývojářů. Dotazy lze posílat na e-mail gothic.jowood@gmx.de , nikoliv přímo do oficiálního fóra. Tam je později umístí sami moderátoři, kteří je nejdříve přeberou. Počínaje 2. únorem se jimi začne zabývat Kai Rosenkranz, jeden z vývojářů týmu Piranha Bytes a odpovídat. Organizátoři v každém případě od vás žádají jediné - neptejte se na datum vydání, ani na minimální požadavky. Že právě tohle lidi zajímá nejvíce, si všichni velmi dobře uvědomují a rozhodně mají v plánu obě otázky zodpovědět.
zdroj: JowoodRPGDot

korgull

Nejnovější články