České verze A.I.M. a Creature Conflict na dohled
zdroj: tisková zpráva

České verze A.I.M. a Creature Conflict na dohled

7. 1. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Začátkem příštího týdne se na domácím trhu díky Ceneze uhnízdí dvě novinky, jejichž anglické verze ještě nevyšly.

mechminds zdroj: tisková zpráva První hrou bude A.I.M., budgetové akční RPG původem z Ruska, které dříve neslo název MechMinds a odehrává se na planetě obývané roboty. Ti si ponechali vzpomínky na lidstvo jako na tvůrce jejich světa, což je ve skutečnosti obrovská testovací armádní oblast. Převezmete roli robota s umělou inteligencí cestujicího na kluzáku - speciálním stroji poháněném antigravitačními motory. Kluzáky jsou multifunkční bojové stroje a tato oblast byla vytvořena pro jejich testování. Hra kombinuje boj, obchodování, prozkoumávání, plnění úkolů a misí, vylepšování kluzáku a nákup lepších zbraní. Za 559 Kč dostanete A.I.M. ve verzi s českými titulky, z níž pochází kupa čerstvých screenshotů v galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Druhá novinka se jmenuje Creature Conflict: Klany útočí, bude stát 899 Kč a obsahovat vedle přeložených textů i částečný český dabing. Tuto strategii prezentují tvůrci z maďarských Mithis Interactive a Cenegy Publishing takto: "Hra má zábavnou komiksovou grafiku a strhující hratelnost ve stylu Worms 3D. Děj je zasazen na 3D planetky, které se dají zcela zničit. Ve hře je 2 až 8 týmů, které jsou ovládány hráči nebo počítačem. Do každého týmu lze vybrat z několika zvířat a ty vybavit arzenálem zbraní. Ačkoliv se jedná o hru pro děti od tří let, skvělou zábavu si u ní zažijí i dospělí." Pro screenshoty z lokalizované hry, zejména menu a různých hlášek opět navštivte naší galerii.

Cenega dnes také uveřejnila svůj release-list (XLS) na první polovinu roku 2005, který co do počtu áčkových titulů oproti dřívějšku znatelně prořídl a mimo Activision (nyní je u nás zastupuje CD Projekt) v něm chybí i tituly od Vivendi, což by dávalo zapravdu spekulacím v našem seriálu Za oponou.

zdroj: Cenega

jd

Nejnovější články