Bojovka Virtua Fighter 5 míří na PS3
zdroj: tisková zpráva

Bojovka Virtua Fighter 5 míří na PS3

8. 5. 2006 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost SEGA dnes oznámila, že se chystá přivést bojovku Virtua Fighter 5 nejen na herní automaty, ale také na Playstation 3 a to na jaře příštího roku.

Úspěšná série tak tímto svým pokračování dospěje do nové next-gen podoby, když bude moci využít vysokého potenciálu nové konzole. V naší galerii k Virtua Fighter 5 nyní jinak můžete shlédnout šestici screenshotů z PS3 verze, a když SEGA dá, tak se možná v průběhu týdne dočkáme i filmečku, protože podle tiskové zprávy má být tento titul prezentován v akci na E3.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Virtua Fighter 5 má zahrnovat všech 17 hvězdných bojovníků, včetně postav z předchozích her a dvou nových - El Blazeho a Eileen. El Blaze je mexický šampión, který klátí své protivníky svým rychlým stylem zvaným Lucha Libre. Eileen je původem z Číny. Bojuje kung-fu stylem Opice, který se naučila od svého děda, bývalého mistra v Kung Fu. Hráči si budou moci své postavy upravit výběrem ze čtyř různých kostýmů u každého z nich a široké nabídky dalších drobností, které půjde umístit na různé části těl bojovníků. Bojovat se bude o ceny a peníze, za které si budete moci následně pořídit další věci v in-game shopu. Dále vám má Virtua Fighter 5 představit tzv. "Offensive Move", nový manévr, díky němuž se rozšíří strategická stránka hry.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články