Battle Over Europe pro IL-2: Forgotten Battles
zdroj: tisková zpráva

Battle Over Europe pro IL-2: Forgotten Battles

5. 12. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Před pár dny jsme tu měli oznámení datadisku pro IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles s názvem Combat Over Europe a dnes se k nám dostala zpráva o vývoji dalšího expansionu se značně podobným jménem Battle Over Europe.

Poctivě jsme prošetřili, zda nejde jen o pozměněný název, ale skutečně se jedná o dva rozdílné datadisky. První obrázky z Battle Over Europe můžete najít v nově založené galerii, pokud vás zajímá náplň, můžete se určitě těšit na 12 nových kampaní (6 za Spojence, 6 za Luftwaffe), těžících z událostí mezi červnem 1944 až květnem 1945.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Datadisk nabídne možnost generování misí, které mají vycházet z 61 již připravených typů levelů a stovek úkolů. Tvůrci tvrdí, že se celkový teoretický počet misí může vyšplhat až k číslu tři miliony. Kromě řady nových pozemních objektů je připraveno též 93 skinů pro dvacítku existujících typů letounů. Na oficiální stránce vydavatele Just Flight můžete najít též ukázkové video ze hry ve dvou rozlišeních. Na Battle Over Europe pracuje za pomoci tvůrců původní hry studio Russian Rocket Games, hotova bude zřejmě na začátku příštího roku.
zdroj: PR

kate

Nejnovější články