Barevná nadílka z Toca Race Driver
zdroj: tisková zpráva

Barevná nadílka z Toca Race Driver

28. 12. 2002 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po řadě odložení stanovili Codemasters datum vydání závodní TOCA Race Driver na únor 2003.

Jako náhradu bychom však měli oproti PS2 verzi dostat celou řadu vylepšení a odlišností. Základem stále, kromě klasického závodění, zůstává i příběh, při kterém se prý s naší postavou jezdce plně ztotožníme.

    Stejně jako ve skutečnosti budete přijímat či odmítat nabídky týmů ke spolupráci, dostávat instrukce od manažerů či absolvovat spoustu jezdci neoblíbených interview. Hra bude klást rovněž důraz na interakci mezi vámi a ostatními závodníky či zpětnou vazbu mezi hráčem a jeho týmem. TOCA Race Driver bude tedy postavena na osobnostech, autoři se maximálně snažili, aby se hráč cítil jako skutečný jezdec, nikoliv jako pouhý závodní vůz... [více v preview]
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Samozřejmostí se stanou licencované vozy jako Mercedes CLK, Subaru Impreza WRX, Chevrolet Corvette a desítky dalších. Stejně jako v případě většiny dnešních závodních her se autoři snažili maximálně věnovat realističnosti jízdy i kolizí. O tom, jak se jim to daří, referoval i Ladis ve svém preview. Na vyslovení konečného verdiktu si ještě dva měsíce počkáme, zatím se můžeme pokochat kupou nových obrázků z PC verze hry.
zdroj: Gamer.no

kate

Nejnovější články