Balík nových ukázek z NOLF 2: Contract Jack
zdroj: tisková zpráva

Balík nových ukázek z NOLF 2: Contract Jack

24. 7. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové úspěšné střílečky No One Lives Forever s hrdinkou Cate Archer v hlavní roli, se již jistě nemohou dočkat samostatného datadisku, jehož oficiální název je - No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K., aby si také vyzkoušeli, jaké to je stát na druhé straně barikády.

Pokud jste hráli původní hru, víte, že Cate stála proti organizaci H.A.R.M.. V přídavku, který má být vyplněním (co se příběhu a událostí týče) mezery mezi NOLF a NOLF2, ztvárníte roli Johna Jacka, "vrchního" úkladného vraha H.A.R.M. Vydání titulu původem z dílen vývojářů Monolith se plánuje na druhou polovinu listopadu. Abyste se ale příliš nenudili, nabízíme vám novou sadu screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jack má reputaci člověka schopného řešit problémy, obzvláště pak ty co "lehce zapáchají". V Contract Jack se budete muset vypořádat s jistými potížemi, které se budou přímo dotýkat hlavního "(anti)hrdiny". Ať už se vám to bude líbit nebo ne, dostanete důležitý úkol. Italská kriminální organizace si vytyčila cíl zničit H.A.R.M. - vy ji budete muset zastavit.

Celkem by měl přídavek, pro jehož spuštění nebudete muset vlastnit ani NOLF a ani NOLF2, obsahovat 15 nových misí. Z toho 7 tvoří single-player kampaň. K dispozici budete mít smrtící arzenál, včetně kousků jako "Bacalov Corrector", prototyp "Cyclone Laser Rifle" a C4. Pro své účely budete moci využít i ozbrojená vozidla. Ošizeni nebudete ani o multiplayer vybavený módy DM, TDM, Demolition a Doomsday. Další podrobnosti naleznete v této novince.
zdroj: PR

korg

Nejnovější články