Balík nových screenshotů z RPG Neverend
zdroj: tisková zpráva

Balík nových screenshotů z RPG Neverend

6. 4. 2004 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Slovenský vývojářský tým Mayhem Studios dnes vypustil po velmi dlouhé době do světa sadu nových screenshotů z jeho nadcházející RPG s názvem Neverend.

Má jít o titul ve stylu Final Fantasy. Jeho příběh vás zavede do světa chrabrých rytířů a překrásných děv, kde se potuluje osamocené stvoření - víla se zlomenými křídly - Agavaen. Lidé se jí bojí a opovrhují jí, takže si našla své místo mezi zloději. Není to zrovna podle vílího gusta, ale alespoň někam patří. Tedy do okamžiku, kdy se všichni zloději i s penězi kamsi vypaří a jejich opilý šéf si svou zlost začne vybíjet na ní. Až když se tento hrubián ocitá těsně před smrtí, zjišťuje, jak hodně se mýlil. A Agavaen zůstává zase sama. Sama na své cestě za štěstím.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hráč ji na té cestě doprovodí a v průběhu hrou se stane svědkem, jak Agavaen neustále dospívá ve skutečnou vílu. Spolu s ní se naučíte využívat nejrůznější kouzla, přičemž díky systému run budete moci vytvářet i svá vlastní. Kromě kouzel se však ke slovu dostanou často i zbraně a různé speciální bojové chvaty.

Fantasy RPG Neverend je postavena na 3D grafickém enginu a bude rovněž disponovat podporou 3D zvuku. Zatím nemá vydavatele, tvůrci však tvrdí, že by mohla být vydána v červnu nebo září.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články