Balík nových obrázků ze Silent Hunter 3
zdroj: tisková zpráva

Balík nových obrázků ze Silent Hunter 3

30. 11. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci námořních válečných simulátorů/simulátorů ponorek se už nejspíš nemohou dočkat nového pokračování série Silent Hunter, ze kterého vám dnes můžeme nabídnout sadu nových ukázek.

Silent Hunter III je postavena na úplně novém 3D enginu a slibuje mnohá vylepšení nejen v grafice, ale také v hratelnosti, stejně jako přístupnost širšímu spektru hráčů. Hra by měla obsahovat tutoriál, který bude sice nepovinný, ale zájmem tvůrců je hráče namotivovat, aby jej alespoň jednou přeci jen prošli. Kampaň pak jinak bude zahrnovat různé flotily v různou dobu průběhu 2. světové války. První začne v roce 1939 a druhá v roce 1943. Ponorky, které tak budete mít k dispozici, budou závislé právě na flotile i roce zahájení kampaně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Velice podrobně se hrou Silent Hunter III zabývá mimochodem čerstvý rozhovor na SimHQ.com. Patříte-li mezi skalní fanoušky tohoto projektu, určitě byste si ho neměli nechat uniknout, protože se tam dozvíte spoustu podrobností. Například i o tom, že hra bude podporovat rozlišení 1024 x 768, zkušenějším hráčům půjde potopit některé lodě i na jeden zásah, doba opravy poškozených vnitřních úseků ponorky bude vyjádřena v neurčitém termínu (půlhodiny, hodiny), přičemž přesnost tohoto odhadu bude závislá na zkušenostech a schopnostech posádky, či že poškození vnějších částí navíc nahlášeno, dokud se nevynoříte nad hladinu, ad. Velkou úlohu ve hře sehraje morálka posádky. Ta bude ovlivněna mnoha věcmi, včetně vědomí o poškození lodi, ztrátách na životech, dlouhotrvajícího útoku, nedostatku kyslíku, aj. Když se to pak sejde, můžete se dočkat i toho, že budou vaši muži tak vyčerpaní, že se nezmůžete téměř na nic.
zdroj: SimHQhomepage

korgull

Nejnovější články