Artworky z českého UFO: Freedom Ridge
zdroj: tisková zpráva

Artworky z českého UFO: Freedom Ridge

24. 2. 2002 16:59 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jiří Rýdl z brněnské firmy ALTAR Interactive nám tento týden poslal mailem zprávu o tom, že spustili mini-stránku a uvolnili první dva artworky ke hře pracovně označené UFO: Freedom Ridge:


další obrázky

Ta má za sebou relativně dlouhou a bouřlivou historii, kterou jsme podrobně popisovali v této novince.

UFO: Aftermath zdroj: tisková zpráva UFO: Aftermath zdroj: tisková zpráva Ve zkratce: nejprve ji vyvíjeli Mythos Games pod názvem Dreamland - viz naše tehdejší preview, první dojmy z E3 2000 nebo screenshoty. Mělo jít o nepřímého nástupce legendárních tahových strategií UFO: Enemy Unknown a X-COM: Terror from the Deep od Microprose ve 3D, ale firma poté zkrachovala. Celý projekt byl oficiálně zrušen (info) do té doby, než se Virgin v prosinci dohodli s ALTAR Interactive o převzetí vývoje hry (info). Při té příležitosti také stojí za zmínku, že jiná odložená (info) hra s touto tématikou - X-COM: Alliance - pravděpodobně žije, neboť americký vydavatel Infogrames ji stále prezentuje na svém webu.

Ale dost bylo UFA, ALTAR Interactive spustili i nový vzhled oficiálního webu k jejich předchozí strategii Original War (recenze, rozhovor), kde najdete zajímavý obsah jako tipy & triky, videa, novinky, soutěže atd. a hru si tam můžete i zakoupit za 599 Kč. Vzhledem ke špatnému prodeji v Severní Americe a nepříznivé finanční situaci distributora (Virgin Interactive) byl zrušen původně zamýšlený datadisk k Original War, který měl do hry přidat kampaň za Araby.
zdroj: e-mail Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články