Alias - akce  podle seriálu s ženskou hrdinkou
zdroj: tisková zpráva

Alias - akce podle seriálu s ženskou hrdinkou

3. 1. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jmenuje se Syney Bristow a po letech přetvářky, kdy hrála dvojitého agenta, se rozhodla dát sbohem zločinecké organizaci SD-6 a naplno se věnovat práci agenta CIA.

Jenže vyvléct se z SD-6 není vůbec jednoduché, zvlášť když v jejím čele stojí obávaný Arvin Sloane. Poté, co tento muž zabije Sydney snoubence, se mladá žena vydává na cestu pomsty, ze které si můžete prohlédnout několik čerstvých obrázků v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hra, jejíž zápletku jsem popsala výše, dostala název Alias a žánrově by se dala zařadit někam na pomezí akce a adventury. Její děj a postavy mají vycházet ze stejnojmenného seriálu od J.J. Abramse, jehož premiéra byla v USA uvedena na podzim 2001. Tvůrci z Acclaimu slibují napínavé mise, okořeněné špionážními a stealth prvky, celou plejádu těch nejmodernějších zbraní a plně interaktivní prostředí, ve kterém budete moci použít většinu předmětů jako zbraně při boji tváří v tvář. Alias se chystá pro PC, PS2 i Xbox. Dokončení verze pro osobní počítače je plánováno již na tento měsíc, na konzolích by se měla objevit v březnu.
zdroj: Wothplaying

kate

Nejnovější články