Aktuální stav UFO: Extraterrestrials
zdroj: tisková zpráva

Aktuální stav UFO: Extraterrestrials

22. 6. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Michal Doležal, vedoucí českých vývojářů Chaos Concept, nám dal vědět o triu obrázků z tahové sci-fi stragegie UFO: Extraterrestrials, pro kterou právě hledají zvukaře k externí spolupráci, aby ozvučil většinu jednotek.

Využili jsme proto situace a zeptali se ho na aktuální status jejich projektu, který už našel vydavatele ve firmě Tri Synergy, který ho dodá na severoamerický trh za doporučenou cenu 39 dolarů. Distributora pro Evropu či Rusko ještě stále shání.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tvůrci hry momentálně pracují na umělé inteligenci v misích. Chování AI na glóbu již mají z krku, pouze se ladí vzdušné souboje, tzn. například aby UFA nebyla příliš silná, aby naopak nebyla vůči hráčovým stíhacím letounům příliš slabá nebo aby měla dostatek (ale zase ne nadbytek) paliva. Na termínu vydání UFO: Extraterrestrials se nic nemění, čili stále platí září 2006. Demo se prý určitě objeví před příchodem plné verze. A když už je řeč o neidentifikovatelných létajících objektech, připomeňme tento týden proběhnuvší slevu jiné domácí tahovky UFO: Aftershock na 499 Kč, za něž jen na GameShopu dostanete i hrací karty s motivem hry.
zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články