Against Rome, Priston Tale, Lionheart pics
zdroj: tisková zpráva

Against Rome, Priston Tale, Lionheart pics

15. 6. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V real-time strategii Against Rome si to coby náčelník jednoho ze tří barbarských kmenů rozdáte se samotnými Římany.

Velká singleplayerová kampaň má obsahovat 24 misí, zkrátka nepřijdou ani příznivci multiplayeru, do kterého se bude moci zapojit až 8 hráčů. Více se o tomto titulu od tvůrců War Commandera dozvíte z této květnové novinky, v naší galerii můžete omrknout osm nových obrázků. Hru očekáváme koncem letošního roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Against Rome galerie  ||  Priston Tale galerie  ||  Lionheart galerie

O MMORPG Priston Tale jsme zatím příliš nepsali, korejští vývojáři Triglow Pictures na ní však pilně pracují dnem i nocí, čehož jsou důkazem i tyto vydané screenshoty, zobrazující herní třídy. Priston Tale se bude točit kolem velké války, kterou rozpoutalo deset bohů a která navždy změnila podobu celého světa. O mnoho generací později vzniká na kontinentu Priston nová civilizace a vy se musíte zasloužit o to, aby nedopadla stejně jako ta předchozí. Priston Tale by měla být dokončena na sklonku roku, podle aktuálních informací se nyní nachází již ve fázi beta.

Poslední pohled věnujeme očekávanému RPGčku Lionheart, které nás zavede do dob legendárního krále Richarda Lví Srdce. Hře má zaručit úspěch nejen alternativně pojatá historie a systém vývoje ve stylu Falloutu, ale i jména samotných tvůrců, kterými jsou Black Isle Studios (Baldur's Gate: Dark Alliance II pro konzole, Icewind Dale 2) a Reflexive Entertainment (Zax The Alien Hunter, Star Trek: Away Team). Lionheart vyjde po několika odkladech koncem letošního léta.

kate

Nejnovější články