Adventura Scratches v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Adventura Scratches v obrazech

6. 12. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Co je to za hluk v tom sklepení...? Bude se psát rok 1980 a vy přijedete do svého nového domu ve viktoriánském stylu kdesi na předměstí Rothbury, malého trhového městečka v Northumberlandu v Anglii.

Počasí sice nebude nic moc, ale vy budete i přesto tímto mírumilovným a tichým místem zcela okouzleni. I když tiché je toto místo jen zdánlivě. Místnosti tohoto nádherného sídla hovoří o někdejších událostech, jejichž ozvěny jsou doslova ještě slyšet přes jejich stěny. Jak se tak pustíte do odhalování temných tajemství, přijdete na znepokojivý hrůzný fakt: nejste tu sami!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

O nově připravované adventuře s názvem Scratches jsme na našich stránkách psali pouze jednou, a to navíc před rokem, když byla oznámena. Jejím vývojem se zabývá vývojářské studio Nucleosys a jak lze vytušit z výše uvedeného textu, čeká vás až děsivě hororová atmosféra okořeněná krvavým tajemstvím. Ostatně, to je patrné i z prvních obrázků, které vám dnes nabízíme v naší galerii.

Ten dům, do kterého coby hlavní hrdina přijíždíte, patřil jistému Jamesovi T. Blackwoodovi, významnému to člověku a respektovanému inženýrovi. Jednoho dne však byl tento muž obviněn z vraždy své manželky. Byla to událost, která otřásla úplně každým v městečku. Jenže než se pan Blackwood vůbec stihne nějak bránit, umírá náhle na infarkt. Šušká se ale, že spáchal sebevraždu. Vyšetřování policie odhaluje, že je tento případ opředen něčím příšerným. To byl rok 1963. V roce následujícím do domu Blackwoodových přijíždí velmi blízký přítel této rodiny, Dr. Christopher Milton. Dům mu byl odkázán v poslední vůli Jamese. Milton zde vede samotářský život až do roku 1975, kdy mizí beze stopy. Od té doby ho už nikdy nikdo neviděl.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články