Adrenalinová motorkářská arkáda Jacked
zdroj: tisková zpráva

Adrenalinová motorkářská arkáda Jacked

21. 9. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Mysleli jste si, že jsou všechny závodní hry s motorkami stejné? To neznáte Jacked.

Jacked zdroj: tisková zpráva Něco podobného alespoň hlásá tisková zpráva společnosti Empire Interactive, která se tento titul chystá pod známkou Xplosiv koncem letošního roku vydat ve verzích pro PC, PS2 a Xbox. Jacked slibuje 100 % adrenalinovou akci. Že to bude "fičák", naznačují i dva první screenshoty v naší galerii.

Hráči v této hře zasednou za řidítka silničního motocyklu a pořítí si to cestou necestou a za mohutného provokování soupeřů až do cíle. Pravidla v těchto závodech nejsou. Respektive je tu jedno - pravidlo silnějšího. Jacked je arkádou, takže vás jistě nepřekvapí, že vám poskytne arzenál různých zbraní, od železných tyčí, po střelné zbraně či Molotovův koktejl. Hrát můžete jako jedinec i jako součást gangu motorkářů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Bude to špinavá hra, při které se nemusíte štítit ničeho, ani krádeže kol vašich oponentů či zmocnění se jejich stroje za jízdy. Všechno se to bude odehrávat na silnicích po celé USA, od New Yorku po Nevadu, v prostředí měst, hor i rozpálených pustin. Na výběr bude z šesti jezdců různých osobností a schopností, 18 motocycklů dosahujících rychlostí až 300 km/h a sedmi herních módů. Hra vám také nabídne osm tratí pro dva hráče a s možností volby mezi dvěma herními módy.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články