25 pohledů na Deadly Dozen: Pacific Theater
zdroj: tisková zpráva

25 pohledů na Deadly Dozen: Pacific Theater

18. 10. 2002 18:54 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco se již dokončené druhé pokračování budgetové takticko-akční válečné hry s názvem Deadly Dozen: Pacific Theater připravuje v lisovnách na vypuštění do obchodů, které by mělo proběhnout koncem října, můžete se podívat do naší galerie, kam přibylo hned 25 nových screenshotů.

Zajímá-li vás tento titul ještě podrobněji, můžete vyrazit na jeho nově spuštěné oficiální stránky. Tam mj. najdete i portréty oněch dvanácti hrdinů, jež budete hrou doprovázet. A když už jimi budete listovat, tak se mrkněte i na obrázky zbraní a vozidel, která se Deadly Dozen: Pacific Theater budou používat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Deadly Dozen: Pacific Theater vás vezme na výlet válečným obdobím. Bude se psát rok 1942 a jistý plukovník námořnictva jménem James "Bulldog" Barringer byl povolán vyššími složkami, aby sestavil jednotku, která bude připravena a ochotna bojovat pro Japonským nepřátelům. Barringer velice pečlivě vybral tucet schopných mužů a z nich poté vytvořil útvar, který označil jako "1st Special Naval Force". Začal nemilosrdný trénink, jenž měl muže zocelit a připravit na útočné mise v bažinách i na slunečných plážích na Florida Keys. Po šesti měsících usilovného cvičení, se jednotka přesunula na Havaj, kde ve svém programu pokračovala. Barringer vytrénoval zabijáky, které nikdo a nic nezaskočí. Smrtící horko v pralesích jim nevadí, v mangrovových močálech jsou jako doma. Jsou to predátoři a ti nejlepší válečníci, jaké si jen dokážete představit.

Během rozsáhlé napínavé a realistické kampaně se podíváte od Filipín až po Okinawu, zajezdíte si v autentických vozítkách a vaši výzbroj bude tvořit okolo dvacítky věrohodných válečných zbraní a dalších drobností, včetně plamenometu. Oproti původnímu titulu vám Deadly Dozen: Pacific Theater vedle klasického single-playeru nabízí i možnost vyžití se na multiplayeru vybaveném módy jako Death Match, Team Death Match, Kooperativní mód, v němž se společně s přáteli můžete pokusit například získat soupeřovu vlajku, a ještě něco, co tvůrci nazývají "mission mód". Poslední jmenovaný je podobný kooperativnímu módu, avšak hráči zde budou mít možnost přidat se na stranu nepřátel a snažit se vám zabránit ve splnění úkolů.
zdroj: homepage

Nejnovější články