18 nových shotů z Project IGI 2: Covert Strike
zdroj: tisková zpráva

18 nových shotů z Project IGI 2: Covert Strike

17. 7. 2002 13:56 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tam, kde skončila hra původní, naváže připravovaný a již téměř hotový Project IGI 2: Covert Strike, ze kterého vám dnes přinášíme 18 nových screenshotů.

Codemasters mají tento špionážní titul v plánu vydat v září tohoto roku, takže už to nebude dlouho trvat a každý, kdo si hodlá hru pořídit, se brzy stane neohroženým bojovníkem proti terorismu - Jonesem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie


IGI 2: Covert Strike bude obsahovat kampaň o 19 misích, které se budou odehrávat v prostorách vnitřních i venkovních, na realistických lokacích zahrnujících tři kontinenty světa. Hráč bude mít na výběr z více než 30 druhů zbraní vč. přesně vymodelovaných skutečných kousků - nůž, granáty, raketomet, revolver, ostřelovací puška, ad., setká se mnoha technologiemi jako jsou např. bezpečnostní kamery i systémy, elektronicky ovládané dveře a vypínače, alarmy, digitální dalekohledy či přenosný počítač ukazující v reálném čase data ze satelitu. Umělá inteligence NPC by měla být tak propracovaná, že se všechny postavy budou chovat jako skuteční lidé.

Oproti předchozímu dílu však IGI 2: Covert Strike přichází s něčím novým, a hlavně tedy s něčím, co všichni netrpělivě očekávají. Myslím tím možnost síťové hry, která byla hráčům původního IGI odepřena. O tom, co bude multiplayer obnášet, se můžete dočíst v naší starší zprávě.

zdroj: Codemasters
korgull

Nejnovější články