12 screenshotů z Dragon Age v češtině
zdroj: tisková zpráva

12 screenshotů z Dragon Age v češtině

29. 10. 2009 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vůbec poprvé máte možnost vidět hraní pokročilé fáze přeložené verze - včetně uživatelského rozhraní, deníku, mapy či statistik postavy.

Díky nadstandardním vztahům s kolegy z české pobočky Eurogameru, který slibuje publikovat svou exkluzivní recenzi již zítra (ty první onlinové ve světě se mají objevit příští týden), vám můžeme přinést tucet nových obrázků z očekávaného fantasy RPG Dragon Age Origins v češtině.

Jedná se o screenshoty pořízené recenzentem Eurogamer.cz Martinem Freyem, na nichž lze vůbec poprvé spatřit pokročilou fázi hraní přeložené verze. Kterak se hodně nablízko setkal s drakem, jeho družina společnými silami přeskakovala přes propadlinu, přehlídku ženských dobových oblečků ve vesnici, souboj se zlobrem, putování po lese nebo pózování pod vysokým zámkem. Vše včetně uživatelského rozhraní, úkolů v deníku, větší části prozkoumané mapy či statistik jeho postavy. Začátkem týdne prý měl splněno 26 procent ze hry při odehraném čistém čase 42 hodin, což je více než slušné, nemluvě o odlišném průběhu za jiný charakter s jinými volbami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dragon Age Origins pro PC, X360 a také PS3 (na konzolích v angličtině) vyjde již za týden, kdy teprve budeme moci začít připravovat naší textovou (Jiří Sládek) a video-recenzi (David Sarkasjan) - zatím více ve videoreportáži, letních dojmech z Varšavy a kompletním zpravodajství:

Spuštění flashovky Dragon Age Journeys  [27.10.2009 16:16 - jd]
Sběratelské Dragon Age se na všechny nedostane  [26.10.2009 15:15 - jd]
Editor postav pro Dragon Age lokálně  [13.10.2009 19:19 - jd]

zdroj: vlastní

levis

Nejnovější články