Vyšel monstrpatch 1.2 pro Zaklínače 2
zdroj: tisková zpráva

Vyšel monstrpatch 1.2 pro Zaklínače 2

3. 6. 2011 19:52 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jak bylo slíbeno, vyšel celkem zlomový patch (stahujte zde) pro Zaklínače 2 a nutno říci, že je v něm změn požehnaně. Kromě onoho DLC s pěti účesy obsahuje následující DLC - Blue Stripes Combat Jacket, Ultimate Alchemist’s Outfit, Ultimate Mage’s Outfit, Ultimate Swordsman’s Outfit, Finisher Pack, Mysterious Merchant a Troll Trouble. Nicméně to je jen začátek. Když myslíme, že změn je požehnaně, myslíme tím, že je jich fakt hodně.

Uložené pozice zabírají méně místa, můžete je mazat, rychlejší loading menu, vylepšená podpora sluchátek, odemčeno mapování kláves, analogy u gamepadu fungují všude správně, Prolog byl celkově upraven z hlediska obtížnosti, zaměření na cíl se neruší při odběhnutí, Geraltovy útoky mohou zasáhnout víc nepřátel, vylepšeno blokování, upraven problematický import pozic z jedničky, přidán auto-save v jednom z klíčových bojů, bomby hoří dvě minuty a... to není zdaleka vše. 
Nevíme proč, ale byly vymazány všechny architektonické a jiné prvky poukazující na islám. Upraveny byly dialogy a bugy v nich, vrhací nože už nezraňují NPC, Ostmurk nejde prodávat, přidány ingredience potřebné k dokončení Srdce Melitelé, upraven Troll Trouble, Ghost of the Banner už nemůže být zabit wraithy, klíčová NPC už nemohou být blokována v naskriptované cestě, quest Tři sestry už nemá problém se zamčenými dveřmi. Problémy s nelogickou nemožností meditace a uložení hry na různých místech a při použití statické kamery vyřešeny a došlo k úpravě dalších úkolů, či chyb v nich, jež nechceme specifikovat kvůli spoilerům.

Tedy, pánové z CD Projektu, klobouk dolů!

Nejnovější články