Zaklínač 2 vyjde na X360 a na PC dostane nové účesy
zdroj: tisková zpráva

Zaklínač 2 vyjde na X360 a na PC dostane nové účesy

2. 6. 2011 20:55 | Video | autor: Petr Poláček |

Update (22:01) - Na tiskové konferenci CD Projektu jsme se kromě toho, že je v Kalifornii pěkná zima, dozvěděli třeba i to, že už zítra vyjde pro Zaklínač 2 patch s číslem 1.2, který kromě spousty úprav přinese třeba i možnost kompletního přemapování kláves a odladění systému zaměřování. Zajímavé je, že přinese i všechna bonusová DLC, která kde vyšla, včetně předobjednávek. Tak doufám, že jste si ony kódy nekupovali na nějaké aukci. Další novinkou je DLC Barbers and Coiffeuses, které přinese pět nových účesů a oblečků pro Geralta, kdyby vás ten základní nějakým způsobem frustroval.

Hlavní zprávou ale je, že se Zaklínač 2 objeví i na X360. Tvůrci se zaklínají tím, že v konzolové verzi nebudou dělat žádné kompromisy a všechny herní systémy budou stejné. Co se týče grafiky, citujme: „nejde o kvalitu textur, ale o to, jaký je umělecký styl hry a u Zaklínače je prostě skvělý“. Počítat máme i s tím, že v konzolové verzi budou všechna dosavadní vylepšení. Na X360 hra vyjde koncem roku.

Původní zpráva - Jak jsme psali v předešlém článku, CD Projekt dnes pořádá tiskovou konferenci, během níž představí zbrusu nový projekt (má se za to, že to bude konzolový Zaklínač 2), odhalí, která firma své staré hry uvolnila pro GoG.com a na přetřes snad přijde i nový obsah pro PC verzi Zaklínač 2. Celou šarádu můžete sledovat za tímto odkazem, ten samý video stream najdete i pod textem. Tak co to asi bude?



Games.cz E3 2011 speciál vám přinášejí sponzoři Conquest Entertainment a Electronic Arts.

Nejnovější články