zdroj: Owlcat Games

RPG Warhammer 40,000: Rogue Trader čeká první DLC Void Shadows

24. 5. 2024 13:30 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Fantastické RPG Warhammer 40,000: Rogue Trader se v létě dočká DLC Void Shadows. Nástrahám warpu budete čelit přímo na své mezihvězdné lodi. Stále jste velvyslanec samotného Boha-Císaře, který má pod palcem nejen tisíce přisluhovačů a vesmírnou loď, ale spravujete také planety a rozhodujete o osudech miliard obyvatel Impéria.

Void Shadows by oproti tomu ale mohly být příjemně komorní, byť o démony, násilí, brutalitu ani pochmurnou estetiku 41. milénia znovu nebude nouze. Podíváme se do hlubin vlastní vesmírné lodi. V hlubinách něco číhá, něco, s čím si neporadí ani lodní stráž. Je na vás, lordi kapitáni, abyste tajemství v útrobách několikakilometrové plovoucí katedrály rozluštili.

Přídavek slibuje zhruba 15 hodin příběhu s neokoukanými mechanismy a novou společnicí, která se zároveň může stát cílem vašich romantických ambicí. Kibellah je vražedkyně z kultu smrti a kromě Císaře je ochotná položit život i za vaši dynastii.

Nástrahy, kterým budete čelit nebudou snadné. Od prohnilých démonů Chaosu, přes kult Genestealerů a další špinavé xenos. Dočkáte se samozřejmě nových zbraní, vybavení, temných příběhů a lokací. Warhammer 40,000: Rogue Trader – Void Shadows vychází 8. srpna na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Nejnovější články