RPG Divinity: Original Sin – Enhanced Edition předvádí výhody split screenu
zdroj: tisková zpráva

RPG Divinity: Original Sin – Enhanced Edition předvádí výhody split screenu

6. 8. 2015 12:26 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition nedorazí pouze na PC, ale jak už nějaký pátek víme, dorazí i na nové konzole. Vylepšenou verzi tohoto izometrického RPG si tak budou moci užít i hráči s PS4 a ti s Xbox One. V rámci Gamescomu se také nyní můžete podívat na nový trailer, jenž ukazuje prvek, po kterém spousta fanoušků volala - split screen pro kooperaci.

Dva hráči se tak mohou usadit pohodlně na gauč a nakopávat zadky nepřátelům společně a bez limitu v podobě jediné kamery, do níž by se musely obě postavy vejít a nemohli by ji opustit. Divinity: Original Sin - Enhanced Edition pak nabídne i online multiplayer, do kterého se mohou hráči zapojit prakticky kdykoli a stejně tak kdykoli mohou aktuálně rozehranou hru opustit.

Enhanced Edition k tomu navíc nabídne nové schopnosti postav, nově namluvené dialogy (aktuálně na 80 tisíc řádků), nová monstra, rozšířený konec hry, větší volnost a spousty dalšího obsahu, jenž má nabídnout hodiny čerstvé zábavy. Stačí se podívat na přiložený trailer a hned je jasné, že to autoři s rozšířením zážitku myslí skutečně vážně. Přesvědčit se o tom na konzolích a dalších platformách budeme moci tuto vánoční sezónu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články