Racing Legends - více než závody?
zdroj: tisková zpráva

Racing Legends - více než závody?

8. 1. 2003 10:10 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

West Racing už zhruba rok a půl pracují na superrealistickém závodním simulátoru Racing Legends, který by měl být založen na stejném nápadu jako - bohužel nikdy nevydané - World Sports Cars (pokud vás celá kauza zajímá, přečtěte si tuto novinku).

Popravdě, autoři slibují ještě mnohem víc než samotné závodění. Když si prý koupíte jakoukoliv jinou hru, dostanete omezený produkt, omezený počet tratí i aut. V případě Racing Legends, které budou distribuovány přes internet, by zákazníci mohli pravidelně z internetu stahovat nové bonusy a rozšíření. Těžko říct, zda bratři Westovi jen trochu přehánějí a mají vlastně na mysli obyčejné patche a zda ke způsobu distribuce byli donuceni po zkušenostech s Empire Interactive, dřívějším vydavatelem WSC.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ať tak nebo tak, cílovou skupinou se stanou náruživí hráči nebo dokonce profesionálové a proto také tento závodní systém má být na vrcholu obtížnostního žebříčku. Jinými slovy, i průměrný hráč Grand Prix Legends by se měl pořádně zapotit. West Racing se nijak netají neochotou ke kompromisům v zájmu hratelnosti, vše má maximálně kopírovat skutečnost, ale i přesto - nebo možná právě proto - by měla být hra zábavná. Realisticky vymodelované tratě budou plné různých hrbolů, děr a často se bude měnit jejich povrch.

Ačkoliv zatím neznáme žádná jména vozů, Racing Legends by měly nabídnout skutečné závodní legendy, a to ze všech období (klasické formule, vozy pro rallye atd.). Každé auto se bude skládat z několika oddělitelných částí. Ačkoliv hra bude distribuována přes internet, mohou si ji samozřejmě všichni zahrát offline. Součástí bude i multiplayer, možný též přes LAN. Kdy se ale tohoto simulátoru, který má ambice změnit svět závodních her, dočkáme, je zatím ve hvězdách, snad koncem roku 2003. Doufejme, že to nedopadne stejně jako u zrušených World Sports Cars.
zdroj: GameFaction, BH MotorSports

kate&jd

Nejnovější články