Oznámení datadisku SimCity 4: Rush Hour
zdroj: tisková zpráva

Oznámení datadisku SimCity 4: Rush Hour

7. 5. 2003 15:15 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Protože je výstava E3 2003 za humny, oznámení nových her nabírají obrátky.

Dnes jsme tu se zprávou, která určitě potěší všechny, kdo si oblíbili věhlasnou sérii SimCity a obzvlášť pak její čtvrtý díl z ledna (recenze), který se chystají Electronics Arts rozšířit. Nový datadisk se má jmenovat SimCity 4: Rush Hour a opět na něm pracuje část studia Maxis. Svůj debut by si měl tento titul odbýt pochopitelně až na výstavě, konkrétně prý 13. května. Jeho vydání se pak očekává na podzim tohoto roku (doporučená cena 30 dolarů), první tři obrázky naleznete v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hráči by s tímto rozšířením měli dostat podstatně větší možnost ovládat dopravní sítě a kompletně dohlížet nad silnicemi, železnicemi, vzdušnými trasami a nakonec i samotnými vozidly. Dostanete do rukou moc, díky níž budete moci urychlit přepravu svých obyvatel do práce a vůbec budete mít k dispozici řadu nových možností s tímto odvětvím spojených. Co se týče samotného ovládání jednotlivých vozidel (např. hasičských sborů), tato vlastnost se ve hře objeví úplně poprvé. Hráči budou moci plnit i různé mise, jako chytat lupiče přepadávající lidi v autech nebo překazit plány bankovních lupičů, atd. Když se vám bude dařit řádně plnit všechny své funkce a povinnosti, řešit zdárně problémy s dopravou, opravovat silnice atd., vaše obliba bude stoupat. Kromě toho všeho budete moci ještě své simáky vozit v nových autech, loděmi, helikoptérami nebo ve vzducholodích.

SimCity 4: Rush Hour s sebou přinese spoustu nových objektů, tématicky spojených s transportem. Budete moci stavět různé nové mosty, několikaproudé silnice a dálnice, historická nádraží, klasické americké dopravní značení, nebo evropské turistické atrakce. Aby byl konečný efekt dokonalý, budete moci pojmenovat ulice, hory, sousedící čtvrti či různá oblíbená a navštěvovaná místa. Až všechno krásně postavíte a budete pyšni na svou práci, náladu vám zkazí některé nové havárie a katastrofy, které tvůrci do hry také nezapomenou přibalit. Konkrétně by to měly být různé automobilové bouračky nebo vykolejení vlaku, což pochopitelně způsobí chaos. Ve vašich silách však bude učinit různá opatření, odklánět dopravu apod. Jak si ale poradíte s invazí ufounů, to už bude na vás.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články