Nový mód a podpora singleplayeru pro Shattered Horizon
zdroj: tisková zpráva

Nový mód a podpora singleplayeru pro Shattered Horizon

5. 4. 2011 10:40 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Shattered Horizon se jako první skutečná hra od Futuremarku (benchamrk 3DMark), osvědčila. Minimálně z pohledu hodně netradiční a úzce zacílené hry, protože to byla multiplayer only střílečka s pohybem ve stavu beztíže a ještě k tomu fungovala jenom pod Windows 7/Vista a s grafickou kartou podporující DirectX 10. Podmínek, abyste si SH zahráli a snad i užili, bylo zkrátka moc a je dobře, že jedna nyní odpadla. S právě vydaným rozšířením Last Stand do hry přibyl pseudo singleplayer mód, v jehož rámci můžete hrát všechny původní i jeden nový mód proti AI botům a trénovat tak na ostré bitky, které vás čekají s živými hráči.

Můžete si nakonfigurovat počet botů a jejich chytrost (obtížnost), ale když budete chtít, tak bot uvolní i během bitvy místo skutečnému hráči a klidně se zas bez remcání vrátí, aby zaplnil díru po živém soupeři, co ztratil čest a raději před velkým výpraskem zdrhnul. Last Stand rozšíření přináší i stejnojmenný kooperativní multiplayer mód, v němž se banda čtyř hráčů (opět mohou zbylá místa vyplnit boti) brání vlnám stále schopnějších botů.

U příležitosti vydání Last Stand rozšíření je Shattered Horizon do 11. dubna na Steamu za poloviční cenu (10 Eur) a kdo má chuť, může si hru samotnou připomenout po rozkliku článku na videu, vydaném k propagaci Last Stand packu. A nezapomeňte, hra stále vyžaduje DirectX 10 hardware i software, aby se vám vůbec milostivě rozběhla.

zdroj: Archiv

Nejnovější články