Morrowind: Bloodmoon vyjde v květnu
zdroj: tisková zpráva

Morrowind: Bloodmoon vyjde v květnu

13. 3. 2003 19:19 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivcům série Elder Scrolls zajisté neunikla informace o jejím dalším rozšíření v podobně hororově laděného addonu s podtitulem Bloodmoon.

Tento nový, ledem a sněhem pokrytý svět byl podle vývojářů z Bethesdy dalším přirozeným vývojovým stupněm v jejich tvůrčím procesu. Postrádali nějakou pořádnou pustinu, a tak vytvořili úplně nový ostrov jménem Solstheim. Příběh hry se bude točit okolo kletby Bloodmoonu a také tvorů známých jako Werewolvové. Zda se jej rozhodnete řešit jako obyčejný člověk, nebo přímo za člena této rasy, je zcela na vás.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jak již bylo řečeno, objeví se zde úplně nový ostrov, což je výzva k objevování. Tento ostrov bude porostlý lesy a nebude zrovna oplývat příjemným počasím - vánice a sníh. Během svých cest narazíte na majestátní pevnosti, důlní kolonie, kmen Nordů, hrad Karstaag - nepřístupná ledová pevnost s desítkami nových spletitých ledových jeskyní a hrobkami. Mezi kreatury, které neminete, patří také "Draugr" - masem se živící zombie dříve patřící ke kmenu Nordů. V oblasti ale žijí i medvědi, vlci a další tvorové, jako Horkeři, kteří nalezli své místo v zamrzlých jezerech, protože stejně dobře jako se pohybují na souši, také plavou. Pak potkáte i malé ledové válečníky Rieklingy. Ti jsou vybaveni dosti nebezpečnými zbraněmi a jezdí na ledových kancích, aby byli všude rychle a silnější.

Hra vám rovněž nabídne jednu novou frakci, ke která se budete moci v rámci hraní přidat. Je to "The East Empire Company", jež zakládá na Solstheimu novou důlní kolonii. Její součástí se můžete stát a ovlivňovat tak budování této kolonie. Tvůrci navíc rozšiřují také koncept pevností. Nyní budete moci pomoci vybudovat celé město. Jak to poroste, budou přijíždět další a další NPC kolonisté. Na své si přijdou samozřejmě také nadšenci vytvářející různé modifikace. Editor umožňuje konfigurovat typy počasí. Všechny nové funkce naleznete popsány v "Helpu". Tvůrci celkem s jistotou tvrdí, že Bloodmoon vyjde v květnu, protože už jej mají téměř hotov.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články