zdroj: Project Mojave

Modifikace pro Fallout 4 vás zve do staré známé pouště Mojave

25. 10. 2021 10:50 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Značka Fallout se naposledy přihlásila o slovo před třemi lety a od té doby se Bethesda snaží co nejvíc napravit reputaci, kterou zoufalý launch Falloutu 76 značně pošramotil. O zbrusu novém singleplayerovém Falloutu se ale prozatím vůbec nemluví a s ohledem na to, kolik projektů má momentálně Bethesda na talíři (Starfield, The Elder Scrolls VI), si na něj asi pěkných pár let počkáme, tedy pokud získané síly po akvizici Microsoftem neudělají své a značku nedostane k dispozici někdo jiný.

V takové situaci jsou příznivci postapokalyptického RPG (které se tedy v posledních iteracích výrazně převážilo na stranu akce) odkázáni buď na opětovné přehrávání starých dílů, nebo na modifikace. Těch vzniká v poslední době slušné množství a kromě nevšedního výletu do postapokalyptického ostrovního království ve Fallout: London a Silent Hillem inspirovaného hororu Whispering Hills je tu i možnost vrátit se do Nevady v rámci modifikace Project Mojave pro Fallout 4.

Jak už název napovídá, můžete si v ní osvěžit vzpomínky na Fallout: New Vegas. Autorský tým spouští předběžný přístup, v rámci nějž je k dispozici zhruba čtvrtina mapy. Těšit se můžete na deset monster (z toho tři jsou zbrusu nová), více než padesát kusů oblečení včetně pokrývek hlavy, přes 20 nových zbraní a víc než 800 vytvořených assetů. Chybět nebudou ani osady, o něž se můžete starat, a nové předměty a budovy pro ně.

Mod můžete stáhnout z tohoto odkazu, ve Falloutu 4 následně objevíte nový úkol, který vás pošle pátrat po ztraceném vědci z Institutu. Autoři plánují na projektu dál pracovat, uvidíme, zda se postupně do Falloutu 4 přestěhuje celé New Vegas.

Nejnovější články