Hororová akční adventura Constantine i pro PC
zdroj: tisková zpráva

Hororová akční adventura Constantine i pro PC

27. 12. 2004 22:22 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Third-person akční adventura Constantine se kromě konzolí Playstation2 a Xbox dostane také na platformu PC.

V příběhu inspirovaném známým komiksem Alana Moorea (HellBlazer) se vaší postavou stane detektiv/vyšetřovatel nadpřirozených jevů John Constantine. Ve stejnojmenném chystaném filmu jej ztvární známý herec Keanu Reeves, kterému bude tato postava podobná i ve hře. Nutno dodat, že John rozhodně nebude žádný svatoušek - kouří, pije, nadává atd., prostě jako správný drsňácký "antihrdina". Své podoby v počítačové verzi Constantine dále najdou i ostatní protagonisté snímku, herci jako Tilda Swintonová, Gavin Rossdale nebo Max Baker.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Constantine vám odhalí podsvětí současného Los Angeles, ovšem bude to opravdu podsvětí v tom skutečném slova smyslu, a vy se tak zapojíte do soubojů mezi Dobrem a Zlem, především pak do různých potyček s pekelnými démony, z nichž tím hlavním bude postava se jménem Mammon. Ústřední zápletkou hry bude objasňování záhadné sebevraždy sestry policistky Angely Dodsonové (Rachel Weiszová), které se později samozřejmě stane vodítkem k odhalení daleko závažnější skutečnosti. Kromě více či méně standardních zbraní (např. "Holy Shotgun" :) budete moci ve hře používat i různá kouzla a samozřejmostí se stane i pravidelné korzování mezi ulicemi a budovami LA a děsivým světem démonů.

Datum vydání hry od Bits Studios je naplánováno na stejnou dobu, kdy by se do kin měl dostat zmiňovaný hororový snímek, tedy někdy na únor 2005. Několik screenshotů, pocházejících z PC i konzolových verzí, si můžete prohlédnout v naší galerii.
zdroj: PR, TTG, GameSpot

kate

Nejnovější články