Horor The Dark Pictures: Little Hope od tvůrců Until Dawn vás v létě vezme mezi čarodějnice
zdroj: Supermassive Games

Horor The Dark Pictures: Little Hope od tvůrců Until Dawn vás v létě vezme mezi čarodějnice

14. 4. 2020 17:02 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Loňská hororová adventura Man of Medan z antologie The Dark Pictures letos v létě dostane nepřímé pokračování Little Hope. I když spolu obě hry příběhově nijak nesouvisejí, spojuje je téma vycházející z ikonických knižních a filmových hororů, které zároveň parodují i uctívají. V Little Hope se loď duchů změnila v americké městečko plné strachu z čarodějnic, ustrašení studentíci ovšem zůstávají.

Už vás opustil strach po absolvování první povedené hry z antologie The Dark Pictures a jste připravení na další vyprávění podezřelého vypravěče? Pak se pohodlně usaďte a nechte se navnadit na příběh o americkém městečku Little Hope novým trailerem, kterému rozhodně nechybí atmosféra.

The Dark Pictures: Little Hope sleduje partu vysokoškolských studentů a jejich učitele, kteří se za záhadných okolností (jak taky jinak, že?) ocitnou v minulosti. Jak si jinak vysvětlit ty podivné oblečky zdejších obyvatel, kteří se ze všeho nejvíc bojí čarodějnic a neváhají proto vraždit mladé dívky?

Jde snad jen o zvrácený žertík v jakémsi divadle či skanzenu? Nebo o prapodivnou časovou anomálii? Na to nový trailer neodpovídá a je to samozřejmě dobře. Příběh takové hry je nejlepší odhalit na vlastní pěst a můžete se vsadit, že to i tentokrát bude děsivé, plné těžkých rozhodnutí a z nich plynoucích smrtí hlavních aktérů.

Little Hope očekávejte letos v létě na počítačích a konzolích.

zdroj: Supermassive Games

Nejnovější články