zdroj: Kalypso Media

Dungeons 4 vás opět nechá hrát za ty zlé ve vašem vlastním doupěti

23. 8. 2022 13:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Realmforge se ještě stále nehodlá rozloučit se svou strategickou sérií Dungeons, v níž chystá již čtvrtý díl. Dungeons 4 bude přímo dle slov tvůrců větší, lepší a – co se zla týče – ještě dynamičtější, než jak tomu bylo v Dungeons 3.

Dungeons 4 si podobně jako v sérii Evil Genius budujete své vlastní, před zraky ostatních ukryté doupě, kde schraňujete veškerý svůj lup. A ten je potřeba zabezpečit před takzvanými hrdiny z řad klaďasů, kteří se do vašeho podzemí budou vydávat a hynout bídnou smrtí, nabodnuti na trny pastí či zbraně vašich přisluhovačů.

Tentokrát se ke spojeným silám lidí a elfů přidávají i trpaslíci, kteří si myslí na vaše nepoctivě nahromaděné bohatství. Ale vy nebudete jen sedět na zadku a čekat, až vám zabouchají na pekelnou bránu. Sami, respektive obklopení poskoky, budete vyrážet ven a dávat všem těm dobrákům jasně najevo, kdo je tu pánem a komu to tu patří. Jen se klaňte a třeste, neboť temná elfka Thalya je za humny!

Dungeons 4 nás oblaží svou přítomností někdy v roce 2023 na počítačích, PlayStationu 5, Xboxu Series X|S, Switchi a v Game Passu. Všechny předchozí hry jsou nyní na Steamu ve slevě zhruba za čtvrtinu obvyklé ceny, přičemž nechybí jak bundle trojky se všemi jejími DLC, tak bundle úplně všeho, co v sérii kdy vyšlo.

Nejnovější články