Ďáblův syn Lucius vyrazí na druhou vražednou pouť v pátek 13. února
zdroj: tisková zpráva

Ďáblův syn Lucius vyrazí na druhou vražednou pouť v pátek 13. února

27. 1. 2015 10:45 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Jak Aleš avizoval loni v létě, pokračování šestkou hodnocené hororové adventury Lucius skutečně vyjde začátkem letošního roku. Již za necelé dva týdny povstaneme v roli pekelného synka Lucia z popela vlastního domu (kde uhořela celá rodina) a vydáme plnými doušky rozdávat utrpení a zmar v prostorách ústavu pro duševně choré.

Datum vydání snad nemohlo vyjít lépe než právě na pátek 13. února. Lucius II: The Prophecy by ten den měla dorazit za cenu zhruba dvaceti dolarů na Steam a opět nabídne možnost hrát za ultimátního záporáka s jediným cílem - záškodničit a nenápadně ubližovat svému okolí tak moc, jak to jen v rámci vlastní nenápadnosti půjde.

Způsob bude opět na hráčích samotných - likvidovat nic netušící oběti lze jak přímou cestou, tak i formou důmyslných pastí. Sami se podívejte na trailer z minulého roku - Lucius tam sice nevypadá jako jinoch nejkrásnější, sázka na kontroverzi by se však vyplatit mohla. A že té kontroverze nebude zrovna málo, naznačuje celkový počet až stovky potencionálních obětí.

zdroj: Vlastní

Vývojáři z příhodně pojmenovaného studia Shiver Games rovněž slibují sandboxovou hratelnost rozdělenou do několika úrovní. Herní mapa kombinuje nejenom rozsáhlou pětipatrovou nemocnici nesoucí jméno svatého Benedikta, ale také přiléhající maloměsto plné nevinných duší.

Po předchozích zkušenostech je však otázkou, zda se další odkaz na klasické hororové filmy povede také po herní stránce, a zda bude z hlediska hratelnosti o co stát. Dozvíme se to ale záhy, navíc za sympatickou cenu budgetové hry.

Nejnovější články