Lucius II: The Prophecy

Lucius II: The Prophecy

Články

Souhrn recenzí, které vyšly na Games.cz v únoru a březnu

Od posledního souhrnu uplynuly skoro dva měsíce a na Games jsme mezi tím publikovali přes 30 recenzí malých, velkých, dobrých i méně dobrých her. A protože se vám řada titulů jistě už dávno vykouřila z hlav, nabízíme vám k nahlédnutí komentovaný soupis jejich recenzí, abyste viděli, co všechno za hry vám uniklo a musíte si ještě zahrát (než vyjde další pecka, na kterou čekáte).

Sadisté a satanisté si mohou udělat "hezký" víkend s adventurou Lucius II

Satanistickou adventuru Lucius jsem chtěl mít rád, opravdu. Zjevná inspirace, pro mě kultovním, britským hororem Satan přichází (The Omen) z roku 1976 mi buď vháněla naději do žil, nebo podporovala mé vrozené manipulátorské sklony. Každopádně to nedopadlo. Z Lucius se vyklubala solidní adventura pro saďoury, která však ani zdaleka nevyužila potenciál námětu. A já doufám, že pokračování dopadne lépe. Právě totiž vyšlo, což připomíná úchylně (ale na to jsme od her zvyklí) sestříhaný trailer.

Ďáblův syn Lucius vyrazí na druhou vražednou pouť v pátek 13. února

Jak Aleš avizoval loni v létě, pokračování šestkou hodnocené hororové adventury Lucius skutečně vyjde začátkem letošního roku. Již za necelé dva týdny povstaneme v roli pekelného synka Lucia z popela vlastního domu (kde uhořela celá rodina) a vydáme plnými doušky rozdávat utrpení a zmar v prostorách ústavu pro duševně choré.

Horor Lucius II: The Prophecy vás vrátí do kůže ďáblova syna

První Lucius na sebe upozornil hlavně tím, že zpracovával téma známého filmu a příběhově vás vedl v kůži malého monstra k vraždě svých adoptivních rodičů, ale hratelností to nebyl žádný zázrak. Nyní byl oznámen druhý díl s názvem Lucius II: The Prophecy a vypadá to, že vzdal komplexního vytváření příběhu se zápletkou a spíše sází na sandboxové zabíjení s podání malého psychopata a ďáblova syna v jednom. Což není něco, co by dle mne stačilo na hru aspirující výše, než je upoutání drobnou kontroverzí.

Bleskovky

  • 2. 11. 2015 - PEGI rating odhaluje PS4 verzi hororu Lucius 2.

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
8. března 2015
Recenze