Sadisté a satanisté si mohou udělat "hezký" víkend s adventurou Lucius II
zdroj: tisková zpráva

Sadisté a satanisté si mohou udělat "hezký" víkend s adventurou Lucius II

13. 2. 2015 19:54 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Satanistickou adventuru Lucius jsem chtěl mít rád, opravdu. Zjevná inspirace, pro mě kultovním, britským hororem Satan přichází (The Omen) z roku 1976 mi buď vháněla naději do žil, nebo podporovala mé vrozené manipulátorské sklony. Každopádně to nedopadlo. Z Lucius se vyklubala solidní adventura pro saďoury, která však ani zdaleka nevyužila potenciál námětu. A já doufám, že pokračování dopadne lépe. Právě totiž vyšlo, což připomíná úchylně (ale na to jsme od her zvyklí) sestříhaný trailer.

Hned po uzávěrce Levelu 250 se do druhého Lucia pustím a doufám, že sázka na otevřený prostor sanatoria, kam se malý chlapec uchýlil poté, co zlikvidoval celou rodinu, nebude zbytečná. Chci sledovat denní rutinu pacientů i doktorů, chci si přesně naplánovat, jak kdo z nich zemře, chci aby jejich skon byl co nejvíce obskurní. Ale jinak jsem normální, opravdu. To spíš tvůrci z finského studia Shiver Games musí být divní, když se do vývoje podobné hry pustili, pokud bychom se chtěli bavit o tom, co je normální, a co už není.

zdroj: Archiv

Plán na víkendovou uzávěrku je tedy jasný. Pustit si všechny tři díly filmové série The Omen, při čekání na články od korektorky rozehrát první Lucius a připravit se na pokračování. Muhehehehe

Nejnovější články