Cyberpunk 2077 už oficiálně podporuje moddery
zdroj: Nexus Mods

Cyberpunk 2077 už oficiálně podporuje moddery

27. 1. 2021 11:35 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Mody pro PC verzi Cyberpunku 2077 se na internetu objevují prakticky od jeho vydání. Kromě obligátních nahotinek se objevila třeba možnost hrát z pohledu třetí osoby či se coby mužský V spustit s lesbou Judy. I bez oficiálních nástrojů je tvorba modů možná, CD Projekt se ale rozhodl komunitu modderů nakopnout vydáním balíčku, který jim s jejich prací pomůže. Vzhledem k tomu, kolik je v Cyberpunku bugů a glitchů, můžou nějaké ty fanouškovské opravy vývojářům jedině pomoct. 

Pokud se do moddování chcete pustit, zamiřte na oficiální web. Tvůrci slibují balíky updatovat spolu s hrou, protože jedině tak mohou být nástroje plně kompatibilní. Paleta oficiálních nástrojů zatím není tak široká, jako byla třeba v případě Zaklínače 3, ale později by se měla rozšířit.

Právě třetí Zaklínač se může pochlubit tisícovkami fanouškovských úprav a rozšíření, ačkoliv se kvůli omezením enginu nikdy nedočkal pokusů o kompletní konverzi jako třeba Skyrim. CD Projekt nicméně moddery podporuje už od prvního dílu – pamatujete si ještě na fanoušky vytvořenou Geraltovu svatbu?

Nejnovější články