Chtěli jste randit s Judy? Mod pro Cyberpunk 2077 odemyká novou romanci
zdroj: Foto: CD Projekt

Chtěli jste randit s Judy? Mod pro Cyberpunk 2077 odemyká novou romanci

6. 1. 2021 10:33 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

V rámci příběhu Cyberpunku 2077 potkáte celkem čtyři postavy, u nichž může krátký románek přerůst v chození. Tahle čtveřice je za normálních okolností poměrně vybíravá – ačkoliv si v editoru postav můžete vytvořit klidně V s maskulinním typem těla, ale s feminním hlasem, jisté lesbě to nebude stačit, a i přesto vás odmítne.

Podle modderů nicméně stačilo změnit jediný řádek kódu a nová romance pro pány je na světě. Editorka psychovizí Judy je najednou ochotná se s nimi zaplést v momentu, kdy by V jinak odmítla. Tuhle možnost odemyká mod Cyber Engine Tweaks, jen se musíte připravit na to, že některé animace nevypadají úplně tak, jak tvůrci zamýšleli. Konkrétní návod najdete v následujícím videu.

Romance je přitom plně nadabovaná, ačkoliv některé z dialogů nebudou tak docela dávat smysl a ostatní postavy, které na váš vztah reagují, s vámi budou v tomto případě jednat jako s dívkou. Tvůrci zároveň vysvětlují, že i přes přítomnost dabingu nejde o žádný vystřižený obsah.

Při obřím objemu textu bylo zkrátka pro dabérky ženské představitelky V i jejich mužské protějšky snazší nadabovat úplně všechno i s přebytečnými dialogy, které vývojáři posléze nepoužijí, protože tím ušetřili čas, o nějž by přišli, kdyby naopak něco nahrát zapomněli. Dabovalo se totiž celkem v 10 jazycích.

„Judy byla vždycky partnerkou jen pro ženskou V a byl to od začátku náš umělecký záměr, nejde o vyškrtnutou mužskou romanci,“ vysvětlil zástupce CD Projektu RED pro Eurogamer. Díky kompletnímu dabingu a modům by se ale rozšířených možností v oblasti milostných vztahů mohli vaši V brzy dočkat i se zbylou trojicí postav.

Nejnovější články