Crysis Remastered váš hardware do důchodu nepošle
zdroj: Crytek

Crysis Remastered váš hardware do důchodu nepošle

4. 9. 2020 9:52 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Remaster dobového taviče hardware Crysis si už můžeme nějaký ten čas zahrát na Switchi, verze pro velké platformy byla ovšem pozdržena. Na vině je kritické přijetí traileru, z něhož vyplynulo, že grafický posun zdaleka nebude tak markantní, jak by se na legendární herní krásku slušelo. Nový termín vydání připadá na 19. září, dvouměsíční odklad snad vývojářům poskytl dostatek času na zlepšení.

Pokud jste se nicméně báli, že kvůli Crysis budete muset znovu upgradovat jako o život, můžete zůstat v klidu. Na Epic Store se objevily minimální a doporučené hardwarové požadavky, které jsou kupodivu velmi krotké. V tuto chvíli nicméně není jasné, zda doporučená sestava počítá s využitím implementovaného softwarového ray-tracingu, to ale ukáží až testy po vydání.

Ray-tracing totiž lze zapnout nejen na RTX kartách, a to CryEnginu, který obsahuje vlastí technologické řešení. Mezi další vylepšení, která má remaster Crysis obdržet, patří samozřejmě lepší textury, částicové efekty a mimo jiné i údajně velmi pokročilé zpracování hloubky pole.

Minimální nároky

OS: Windows 10 64-bit
Procesor: Intel Core i5-3450 / AMD Ryzen 3
Paměť: 8GB
Úložiště: 20GB
Direct X: DX11
GPU: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon 470
Paměť GPU: 4GB v 1080p

Doporučené nároky

OS: Windows 10 64-bit
Procesor: Intel Core i5-7600k nebo lepší / AMD Ryzen 5 nebo lepší
Paměť: 12GB
Úložiště: 20GB
Direct X: DX11
GPU: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD Radeon Vega 56
Paměť GPU : 8GB v 1080p

Nejnovější články