Crusader Kings II je zdarma a zlevňuje všechna svá DLC
zdroj: tisková zpráva

Crusader Kings II je zdarma a zlevňuje všechna svá DLC

6. 4. 2018 11:47 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Pochválen buď Perun. Crusader Kings II, jedna z nejosobitějších strategií všech dob, která vás vrhne do tragikomického chaosu středověké feudální politiky, je právě na Steamu zcela zdarma. Až do zítřejší sedmé hodiny večerní si ji můžete stáhnout, nainstalovat a pak ji vesele hrát až do skonání věků, protože přibližně tak dlouho by vám zabralo vidět všechno, co nabízí. A i potom stačí přikoupit pár DLC, která jsou momentálně v padesátiprocentní slevě, a zábava může pokračovat donekonečna.

Tedy, aby mě někdo neobvinil z podlé lži: na polovic nebyla zlevněna úplně všechna DLC. To nejnovější, čínský Jade Dragon, je výhodnější pouze o 33 procent, ale to se mezi hromadou dalšího obsahu skoro ztratí. Sáhnout po obřím balíčku, který vám odemkne veškerý obsah pro Crusader Kings II, je opět o něco lákavější.

Ale upřímně řečeno, pokud jste křižácké krále ještě vůbec nevyzkoušeli, nemusíte si teď s nějakými DLC lámat hlavu. I základní hra funguje skvěle, byť vyšla před dlouhými šesti lety. Tady nejde o grafiku ani o spektakulární bitvy série Total War – CKII vypadá o něco líp než Excel, a to bohatě stačí. Až budete trávit svou těhotnou manželku nebo dusit polštářem pětiletého synovce, musíte zkrátka pořádně zapojit představivost.

A ještě poznámka na závěr. Kdybyste chtěli replikovat šaškárny rodu Hrabišiců z našeho LongPlaye a pokusit se stvořit české pohanské impérium, sáhněte primárně po DLC Way of Life a Charlemagne. Dohromady vás vyjdou na 11,5 eura.

Nejnovější články