Akční střílečka/vesmírná simulace Dark Ore
zdroj: tisková zpráva

Akční střílečka/vesmírná simulace Dark Ore

6. 5. 2002 22:20 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Ambiciózní projekt se líhne nebo lépe řečeno skoro již klube v laboratoři tříčlenného RayLogic týmu původem z Tenesee.

Projekt ponese název Dark Ore a je inspirován vesmírným programem organizace NASA. Půjde o konstrukční hru zaměřenou na výstavbu vesmírné stanice. V naší galerii můžete rovněž shlédnout pár obrázků, které Vás na chvíli odpoutají od Země.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Dark Ore bude kombinovat prvky first-person střílečky, vesmírné simulace, strategie a managementu. Příběh Vás zavede do budoucnosti, která vstoupí do dějin úžasným objevem nového typu materiálu, pojmenovaného "dark ore". Těžba tohoto převratného materiálu umožní výrobu ultra-rychlých a supervodivých systémů, které napomohou k dosažitelnosti a ekonomickému využití vesmíru. S deseti miliony dolarů do začátku se stanete ředitelem jedné z vesmírných stanic. Ta zprvu sestává pouze z velitelství. Během těžby různých surovin však budete nuceni svou stanici neustále rozšiřovat o další a další zařízení a pokusit se zároveň konkurovat jiným stanicím se stejným cílem.

Dark Ore bude zřejmě distribuován pouze pře web a zdá se, že měl být vydán již před rokem. Co tvůrce tolik zdrželo nevím, nicméně v brzké době by se mělo objevit na Avaultu interview, které snad situaci osvětlí.
zdroj: Avault Obrázek zdroj: tisková zpráva

korg

Nejnovější články