Skryté minihry v CoD: Black Ops
zdroj: tisková zpráva

Skryté minihry v CoD: Black Ops

11. 11. 2010 9:30 | Návod | autor: Aleš Smutný |

Když už by vás nebavilo střílet nepřítele po stovkách, zkuste si zahrát pár odlišných...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Když už by vás nebavilo střílet nepřítele po stovkách, zkuste si zahrát pár odlišných miniher, které možná na chvíli přeruší celosvětovou genocidu. Potřebujete k tomu jediné – dostat se ze židle, na níž jste vyslýcháni. Mačkáním triggerů či jejich klávesových ekvivalentů vytrhnete ruce z pout a následně se můžete po poněkud klaustrofobní místnosti projít. Důležitý je pro vás počítač, který jde aktivovat a jdou na něj psát příkazy. Po jeho nabootování se objeví klávesnice a můžete psát příkazy.

Ten první, DOA vám otevře stylovou 2D střílečku Dead Ops, do níž se následně dostanete skrze Zombie menu v hlavní nabídce. Dead Ops jdou hrát i v kooperaci a každého nadšeného sběratele jistě potěší, že jde v této hře získávat achievementy potažmo trofeje.

I k druhému zamčenému bonusu vede cesta skrz počítač. Nadatlujte ZORK a otevře se vám stejnojmenná prastará textová adventura. Takže pokud máte chuť úplně změnit žánr a nechce se vám přepínat na PC a hledat Zorka, můžete se plně adventurnímu hýření věnovat hned teď. A pokud byste čirou náhodou nevěděli kde počítač najít, malé instruktážní video jistě pomůže.

Nejnovější články