Jedi Knight: Jedi Academy - návod 2.díl
zdroj: tisková zpráva

Jedi Knight: Jedi Academy - návod 2.díl

11. 10. 2003 0:00 | Návod | autor: Redakce Games.cz |

V druhé části podrobného průvodce pro Jedi Academy se naučíme bojovat se světelným mečem a také se výrazně posuneme v ději hry, včetně střetu s Temnou stranou Síly během řešení 10.-18. mise.

Autor: Levis
Publikováno: 11.října 2003


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Vedle toho, že se v Jedi Knight: Jedi Academy (první dojmy) utkáte se stovkami nepřátel, hra přináší oproti předchozímu dílu i vylepšené mečové souboje a také spoustu míst, kde můžete zakysnout. Z těchto důvodů jsme se rozhodli sepsat průvodce hrou, který stručně popisuje její hlavní vlastnosti a užitečné tipy ke každé misi. A protože nový Jedi Knight se opravdu povedl, mysleli jsme i na příznivce multiplayeru, kterým třeba pomůžeme vylepšit šermovací techniku. Obrázky u tohoto článku jsou jinak pouze ilustrační.

Po úspěšném završení první třetiny hry soubojem s Alorou (viz první díl průvodce) se Jaden Korr vrací do Akademie. Dostává se mu zaslouženého ocenění za dobře vykonanou práci a získané informace a zároveň také upozornění, aby si dával pozor na Temnou stranu Síly. V následující části hry totiž nebude pouze plnit obyčejné mise, ale výrazně se i posune v ději a mimojiné zjistí, co se stalo Roshovi po jeho střetu s Temnou stranou.


Světelné meče - teorie

Protože Jadenovy schopnosti ovládat světelný meč se významně zlepšily, doporučoval bych hráčům nepřeskakovat následující odstavce. Šermování je a vždy bylo nedílnou součástí Hvězdných válek. Znalci filmové předlohy se dodnes vyžívají v porovnávání způsobu šermu ve starší trilogii s novými Epizodami I a II. Pokud bych měl systém bojů v Jedi Knightovi přirovnat k jedné z nich, nemohl bych si vybrat ani jedno.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Tak předně: ani na nejvyšší úrovni nebudete schopni odrazit všechny střely (ať už z blasterů anebo raketometů) na vás mířené. Postava sama švihá mečem a odráží vše, co na ní jde. Pokud je ostřelována z jednoho směru, nemusí mít s vykrýváním žádné potíže. Ale jakmile se ocitne alespoň částečně obklopena, nestačí se věnovat všem směrům a je velice pravděpodobné, že po několika vteřinách zhyne. Z toho plyne, že bohužel nikdy není dobré hrát tak, aby to ‚vypadalo hezky‘. Nejefektivnější je rychle měnit pozici a proti nepřátelským vojákům zrychlovat (Force Speed), skákat kolem nich (Jump) anebo se krčit, jak to je jen jde. Meč sice není nutnost a hru dohrajete i za použití zbraní, ale připadá mi vyloženě jako škoda se základní zbraně každého Jedie nedotknout.

Jiná věc jsou ale souboje Jedie s Jediem. Dokud jde o duely jeden na jednoho (kdy oba drží jeden jednostranný světelný meč), můžete si dovolit frajeřinky a hru vizuálně hezkou pro potencionální pozorovatele. Základní pravidlo pro všechny souboje zní: nikdy nemačkejte myš jako diví a nespoléhejte na vyvolání ‚divokého tance‘, ve kterém snad protivníka zmatete točením se s mečem dokola jako šašci. Vždycky po vás může hodit meč a pokud jste uprostřed jakéhokoliv pohybu, s největší pravděpodobností vás zraní. Mnohem lepších výsledků dosáhnete opatrnějším využíváním jednotlivých seků a měněním stylů. Mistry šermu se stanete ve chvíli, kdy dokážete téměř kdykoliv odrazit protivníkův útok a sami provést úspěšný protiútok. Neexistuje žádná taktika ‚jak na to‘, pouze několik obecných rad. Lepšího šermování dosáhnete pouze a pouze opakovanými střety či získáváním zkušeností v tréninku.

Světelné meče - praxe

 Slabý styl (žlutá barva na displeji)
Tento styl používejte na obranu v duelech. Zároveň s ním můžete provádět velice rychlé (ale nepříliš účinné) seky, vhodné pro rychlé výpady po odrazu protivníkova útoku. Zkuste si také sekat, zatímco jste skrčeni (CROUCH+MOUSE1). Jistě zajímavá je také rána z otočky (RIGHT+DOWN+MOUSE1) a v neposlední řadě oblíbený skok do výšky a podseknutí nepřítele, jako kdybyste se zarývali do země - toho dosáhnete stisknutím MOUSE1+JUMP ve chvíli, kdy stojí protivník přímo před vámi. Backstab (BACKWARD+MOUSE1 když je protivník za vámi) zde pokrývá větší plochu a můžete s ním zranit více nepřátel. Konečně smrtící útok (MOUSE1+MOUSE2) zasáhne všechno v blízkosti několika metrů od vašeho Jedie a také ho trochu posune dopředu.

 Střední styl (modrá barva na displeji)
Obrázek zdroj: tisková zpráva Modrý styl užívám na útočení v duelech a na odrážení laserových výbojů ze všech zbraní. Tento styl je oproti žlutému mnohem rychlejší a můžete s ním začínat útoky nebo se rychle otáčet s mečem (MOUSE1+ FORWARD +RIGHT). Zajímavé je také nabrat protivníka a propíchnout ho směrem sezdola nahoru (CROUCH+ FORWARD +MOUSE1). A nakonec klasické (MOUSE1+MOUSE2) vyústí v jinak formovanou řadu smrtících úderů, které dokážou během vteřiny rozsekat nepřipraveného oponenta na cucky.

 Silný styl (červená barva na displeji)
S červeným stylem můžete provádět nejsmrtelnější útoky vůbec za cenu pomalého napřahování a relativně velké otevřenosti a nedostatečné obrany těla při vašich útocích. Na druhou stranu, takový (CROUCH+RIGHT+MOUSE1) je jeden z nejúčinnějších způsobů, jak nepřítele obrat o většinu jeho zdraví. V minulém dílu Jedi Knighta pod tímto stylem také existovaly smrtelné skoky ubírající 100% oponentova zdraví. Stále existuje (SPACE+FORWARD+MOUSE1), ale z jakéhosi důvodu se mi vůbec nedaří jej provádět. Vyzkoušejte si i (MOUSE1+MOUSE2), v červeném stylu je to opět velice účinná věc.

Tím bychom za sebou měli základní styly, které používáte v případě, že máte jednostranný meč. Co se ale stane, když si po souboji s Roshem vyberete jednu ze dvou nových vlastností Jedi Academy?

Oboustranný meč, se kterým poprvé přišel Darth Maul ve filmové Epizodě I, je velice zajímavá věc. Předně se s ní dají dokonale odrážet laserové výboje, ať už střely z DL-44 Heavy Blasteru anebo Heavy Repeateru. Dále se s ním můžete točit dokola (RIGHT+MOUSE1+SPACE) anebo provádíte jiné z následujících hloupostí. (CROUCH+FORWARD+MOUSE1) roztočí váš meč a můžete s ním pak po několik vteřin odrážet střely na všechny strany anebo silně bodat protivníka. Místo alternativního útoku (kterým je u obyčejného meče jeho hození) má majitel oboustranného možnost zkopnout nepřítele k zemi (MOUSE2+SMĚR). Samozřejmě také funguje backstab a (MOUSE1+MOUSE2) podobně jako u ostatních stylů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Dva meče jsou podle mého názoru zvrhlost kazící hru, ale budiž. Točte se dokola (MOUSE1+SMĚR) a budete schopni zničit cokoliv. Ostatní klávesy (stejné zkratky jako u ostatních stylů) fungují stejně jako u výše uvedených příkladů, a není tedy nutné je popisovat. Zmínku si zaslouží i backstab, který tentokrát probodne nejenom protivníka za vámi, nýbrž i toho stojícího před vámi.

Ve všech stylech můžete používat univerzálního probodnutí (CROUCH+MOUSE1), kdy Jaden z kotoulu vymrští meč a přímo bodne do svého cíle.


Obecné tipy

Tím bychom tedy měli základní popis světelných mečů. Než se pustíte do návodu samotného, možná se vám bude hodit několik tipů:

- jestli začnete používat raketomet Merr-Sonn, pamatujte si, že jeho rakety létají velice pomalu a to i ve chvíli, kdy je zaměříte. Pokud pustíte takovou mířenou raketu proti Jediovi, je velice pravděpodobné, že ji na vás odrazí pomocí Force Push. To samé ale můžete kdykoliv udělat i vy.

- po mapě jsou rozesety malé zelené a oranžové dobíjedla. Zatímco zelená vám přidává na štítu (armor - tedy to, z čeho se ubírá poškození před tím, než se dotkne vašeho zdraví), oranžová funguje jako univerzální dobíječ nábojů. Jenom si vyberte zbraň, kterou chcete dobít a zmáčkněte (USE) tlačítko.

- je to nedůstojné, ale víte o tom, že v singleplayeru můžete někomu skočit na hlavu a tím ho srazit k zemi? A víte, jak dlouho takové nebohé oběti trvá postavit se na nohy? Jestli ne, prozradím vám, že dostatečně dlouho na to, abyste ji zabili rychlým sekem slabého (žlutého) mečového stylu.

- akrobatické pohyby se vyplatí nastudovat. Třeba když nemůžete doskočit na bednu nebo stěnu, dvakrát rychle zmáčkněte (JUMP). Vaše postava pak po ‚vrcholu‘ předmětu vyběhne nahoru. Nově také přibylo skákání o stěnu, kdy se opět dvojitým zmáčknutím (JUMP) za sebou můžete na vteřinu zachytit a poté od zdi s odrazem odskočit.

- když protivníka zkopnete na zem anebo shodíte (např. po přetlačování se), otočte se směrem k němu a proveďte obyčejný útok (tzn. MOUSE1). Jaden vyskočí a z výšky mečem probodne oponentův hrudník - tedy za předpokladu, že dotyčný se nestihne odkutálet pryč.


Návod na druhou třetinu misí ve hře

Minule jsme skončili na Hothu. Druhá fáze hry je podobná jako první - povinně musíte splnit čtyři mise a vrátit se na Akademii anebo úspěšně zakončit všechny úrovně.

 10. Rescue Mission (Nar Kreeta)
Obrázek zdroj: tisková zpráva V Jabbově paláci je uvězněno šestnáct zajatců, které musíte vysvobodit. Kyle vás nevyhodil u hlavního vstupu, ale do komplexu se dostanete větrací šachtou. Vlezte do malého tunelu po vaší levici a podsekněte pod sebou mřížku, kterou vpadnete přímo do jedné z hlavních chodeb. Stráže jsou ozbrojené kušemi a Heavy Repeatery, ale obojí už nyní dokážete s vaším světelným mečem odrážet. Na konci dlouhé chodby je řídící místnost, ze které se odemyká první cela. Až tak učiníte (stačí stisknout tlačítko na panelu), vyběhnou první čtyři zajatci. Rychle vskočte nově otevřeným okýnkem, protože jim v patách bude Rancor. Zabít ho trvá hezkou chvilku a považuji to za ztrátu času, protože za několik vteřin se znovu narodí jiný.

Každopádně to zvíře budete muset na chvíli zabavit, než se vězni přemístí do bezpečného úkrytu v nízké chodbě (do které se mohutné zvíře nevejde). Nejúčinnější je kolem Rancora běhat a poskakovat - pozor na jeho rány, pořádně se rozmachuje, takže naštěstí máte čas uskočit. Kdyby vás náhodou chytil do dlaně a chtěl sežrat, zkuste použít "rychlou osekávačku" (podle základního nastavení MOUSE1+MOUSE2) a vyskočit.

Dalším krokem je vyčištění nízké chodby zpět k místu, kde mise začínala. Až se vám to povede a první čtvrtina zajatců bude zachráněna, obdržíte další klíč. S ním se dostanete o patro níž, kde zbývá pobít pár hlídek a následně osvobodit další vězně. Za rohem je schovaný další Rancor - opět bude otázka jen několika vteřin, než další osvobozenci vběhnou do chodby. Pokud máte neodolatelnou chuť velké zvíře mezitím setnout, doporučuji Saber Throw - je velice účinný. Celou tuhle osvobozovací proceduru musíte udělat ještě dvakrát, abyste zachránili všech šestnáct zajatců a úspěšně tak dokončili úroveň.

 11. Meet Contact (Zonju V)
Obrázek zdroj: tisková zpráva Motorky! Jinak se snad mise na Zonju V charakterizovat nedá. Prvním úkolem je dojet na místo srazu. Motorka se ovládá myší, pro dočasné zrychlení (ale zároveň odpálení jedné z trysek) můžete použít MOUSE2 (pravé tlačítko). Nedělejte to ale příliš často, protože tím vašemu stroji přibývá poškození. Až dojedete ke zdi na konci, vyskočte z motorky a zříceninu přeskákejte. Po neúspěšné schůzce se z opuštěného sídla musíte probojovat ven, což nebude snadné. Na druhé straně vás totiž čeká vřelé uvítání od přívrženců Ragnose. Nenasedejte hned na nejbližší motorku, spíš nenápadně odpalte (třeba Thermal Detonatorem) pod výklenkem lelkující hlídky, než si vás všimnou a zapnou své stroje. Z dálky budou přijíždět stále noví pronásledovatelé na motorkách, takže je možná lepší si vzít vlastní a vyrazit jim vstříc.

Za jízdy můžete máchat mečem na obě strany. Pokud se vám nedaří někoho setřást jízdou a kličkováním, rychle se otočte a zkuste mu nastavit váš světelný meč a vyhodit ho ze sedla, jako kdybyste měli kopí. Kdyby vám motorka nedej bože začala hořet, seskočte a zkuste si opatřit novou. Počkejte, až se na vás bude řítit nepřítel a v poslední chvíli zmáčkněte Force PUSH a uskočte. Pokud se to povede, nepřátelský strojpřijde o svého řidiče. Ten se k němu ale po dopadu na zem rychle rozběhne, takže řidiče nezapomeňte včas zabít.

Cesta zpět do vesmírného přístavu je dlouhá, pokud budete mít problémy setřást protivníky, použijte turbo a odleťte pryč. Dostane se vám také dvou příležitostí z motorky sesednout a vzít si novou (přibližně v polovině cesty). A pro jistotu si nechávejte nějaké poškození vždy v záloze - v jedné části totiž turbo dokonce použít musíte, abyste přeskočili utržený most.

 12. Covert Operations (Kril’dor)
Obrázek zdroj: tisková zpráva Ve vzduchu kolem plošiny sice poletuje Wedge ve své stíhačce, ale misi budete plnit opět sami. Úkolem je postupně vyřadit z provozu několik částí komplexu. Jako první je to štít chránící celou plošinu. Vyjeďte výtahem v hangáru do nejvyššího patra a přeběhněte na druhou střechu, kde je červeně vyznačené místo na položení majáčku. Dávejte si pozor na létající hlídku s jetpackem, umí být velice dotěrná. Pokud s ní chcete bojovat se světelným mečem, doporučuji používat Pull, kterým si ji přitáhnete blíže a můžete ji pak seknout bez nutnosti házet meč a tím pádem se tak vystavovat nebezpečí zasažení.

Problémy nastanou až ve chvíli, kdy máte položit majáček na Command Center. Vlezte do mohutné budovy uprostřed plošiny a výtahy vyjeďte až na vrchol, kde musíte otevřít tlustý blok kryjící okno a mečem rozbít sklo. Vylezte na římsu a opatrně se spusťte na můstek pod vámi, kam položíte navigační signál pro Wedge. A konečně poslední maják přijde na střechu budovy se satelitním talířem. Jenže mezitím imperiálním dorazí posila a tak ještě musíte pobít kolem pobíhající vojáky a zneškodnit položené bomby. Použijte Force Sense, abyste zjistili, kde jsou nálože umístěné. Na závěr zbývá proběhnout mapu zpátky k vaší lodi.

 13. Capture Crime Lord (Coruscant)
Za vaší lodí je římsa, na kterou doskočíte. Bežte stále rovně, po cestě se setkáte s nejrůznějšími druhy žoldáků. Problémem může být snad jedině ostřelující Rodian na člunu zaparkovaném mezi dvěma lávkami. Zabijte ho a přes onen člun přeskočte na druhou stranu. Schovaného za bednou najdete prvního z robotů, kvůli kterým jste se na Coruscant vypravili. Nepřibližujte se k němu, dokud kolem něj svítí modrý štít - zabije vás pouhým dotekem. Až po vás začne střílet, štít zmizí a vy můžete robota odpálit třeba Thermal Detonatorem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Seskočte na plošinku s lodí pod vámi a utíkejte dál. Až vyjedete výtahem do Ractova komplexu, musíte přeběhnout přes dlouhý most. Pozor na těžce ozbrojené protivníky, kteří jsou schovaní za bednami uprostřed. Po propracování se k bráně do Ractova paláce se připravte na souboj s dvěma temnými Jedii. Jeden z nich je ozbrojen pouze mečem, ale jeho kolega na vás bude zkoušet nejrůznější vymoženosti jako třeba Grip (tedy jinými slovy vás začne škrtit - jako protiobranu použijte Push). Dohromady jsou pěkně efektní dvojice, doporučuji nejdřív zabít toho bez meče. Nadělá určitě víc problémů.

Vyjeďte výtahem, nyní se musíte utkat se čtyřmi vražednými droidy. Dokud jsou schovaní za štítem, nemůžete se jich dotknout, ale každý z nich v pravidelných intervalech štít vypíná. A moc po té místnosti neběhejte a buďte rádi, jestli stojí na místě - dokáží pořádně vyšachovat.

 14. Cult Investigation (Dosuun)
Vyskočte z cely a v budce seberte nabitou E-11 Rifle. Sestřelte venku hlídající vojáky Impéria. Nemáte světelný meč, takže musíte hodně úkrokovat a skákat, aby se do vás dalo hůře trefovat. Váš věznitel po vás začne střílet z Concussion Rifle z nedaleké plošiny, ale stačí se k němu přiblížit a už se raději klidí. Vlezte do velké budovy po vaší pravici a odpravte všechny vojáky vevnitř. Nadřízenému důstojníkovi seberte bezpečnostní kartu a s ní vnikněte do další části skladu. Nefunkční výtah zapnete páčkou na druhé straně obdélníkové místnosti se schody. Plošinka vás vyveze do Commander's Office, kde vypnete alarm a bezpečnostní omezení a můžete tím pádem pokračovat v cestě.

Nyní už zase fungují výtahy, takže jedním ze dvou hlavních sjeďte dolů a vejďete do střelnice. Zde vypněte ochrannou zeď za cvičnými síly a kulometem si prostřílejte cestu ven. Venku na vás čeká chodící AT-ST. Schovávejte se za sloupy a střílejte po něm koule z Fletchette, popřípadě mu vracejte rakety, které pošle on na vás (pomocí Force Push změníte jejich směr). Proklouzněte do nově otevřené budovy, nasedněte v ní do jednoho z chodících strojů a vystřílejte vojáky venku.

Zpět v místě, kde jste vzali AT-ST, vlezte oknem do řídícího centra a otevřete si dveře vedoucí na střechu místa, kde se bude vzápětí odehrávat finále celého levelu. Rax se nachází na nejvyšší plošině v celé úrovni a abyste ho zastřelili, budete muset potřebovat spoustu štěstí. Schovávejte se za schody, sloupy a jiné objekty, které se svojí zbraní nemůže zničit. Postupujte po schodech opatrně nahoru - po cestě najdete lékárničky.

 15. Outside The Castle (Vjun)
Obrázek zdroj: tisková zpráva Tentokrát máte po boku výjimečně Kyla. Na Vjunu z oblohy padá kyselý déšť, který vám bude nepatrně ubírat zdraví, dokud nebudete pod střechou anebo nezapnete Force Protect. Vyběhněte po lávce nahoru do budovy, kde dojde ke konfrontaci s obrněnými roboty, kteří mají Concussion Rifle. Zkuste k nim rychle přiběhnout a vytaste na ně nějaký smrtící chvat - třeba (MOUSE1+MOUSE2). Kdybyste si nevěděli rady, vždycky můžete nechat Kyla, aby se o protivníka postaral sám.

Vchod do hradu hlídají dvě stíhačky, které musíte sestřelit turbolasery z vyvýšené plošiny. Kvůli tomu ale musíte odběhnout z cesty a zahnout do menšího komplexu po vaší pravé ruce. Po cestě se střetnete se dvěma temnými Jedii najednou. Opatrně šermujte a používejte speciálních triků, aby vám nezpůsobili žádnou újmu. Až doběhnete k turbolaserům, sestřelte dvě stíhačky a seběhněte zase dolů.

 16. Castle Underworks(Vjun)
Druhá mise na Vjunu začíná vstupem do hradu. Vlezte za Kylem do odpadní šachty a nezapomeňte z ní rychle vyskočit, než vás přístroj rozdrtí (musíte vyskočit ze stejného místa jako Kyle). Následně se rozdělíte a každý postupuje jednou šachtou - ta vaše je samozřejmě plná imperiálních vojáků. Za chvíli najdete Kyla v souboji se třemi Jedii. Vezměte ho s sebou a projděte vaši cestu zpátky, až narazíte na zavřené dveře, které vám Kyle odemkne. V nich musíte odčerpat vodu, abyste zabránili katastrofě v podobě elektrického napětí. Použijte Force Push na tři odčerpávače vody na stěně.

Vylezte po nově vzniklém můstku nahoru k ohromné konstrukci se zeleným paprskem uprostřed. Zde doporučuji hru uložit. Vyskočte na jednu z jejích čtyř dokola rotujících podpěr a až se dostanete k místu, kde se podpěrou prohání paprsek, vyskočte a zachyťte se na patru nad vámi. Do dalších dvou se dostanete skákáním přes bedny a jízdou výtahem. V posledním zbývá udělat Pull na všechny čtyři držáky, tím se stroj přehřeje a výbuchem vám otevře cestu do závěrečného levelu.

 17. Castle (Vjun)
Obrázek zdroj: tisková zpráva Tato část výpravy na Vaderův hrad končí v trůním sále. Kdybyste se nemohli dostat do hangáru, zničte nálož ležící u prasklého okna. Nefunkční výtah obejděte vyskákáním přes bedny opřené o druhou část stavebního materiálu na nové stíhačky. Poprvé se také setkáte s temným Jedi se dvěma meči. Neplatí na něj žádná speciální taktika, akorát je mnohem nebezpečnější a dokáže lépe vykrývat vaše údery. Pořádně se připravte na závěrečný souboj. V něm musíte čelit Roshovi, který vaší smrtí dokončí svůj přestup k Temné straně.

Pokud povedete souboj dobře a zraníte Roshe natolik, že se bude muset nechat uzdravovat, využijte této příležitosti a v několika vteřinách zabijte jeho dva poskoky. Ti jsou mimo moment, kdy Roshe uzdravují, téměř nedotknutelní, a budou mrskat blesky, škrtit a dělat vám jiné podobně nepříjemné věci. Nezkoušejte Grip anebo podobné vylomeniny - proti tomu jsou Temní Jediové vysoké úrovně bohužel odolní. Nejlépe se mi osvědčilo používat probodnutí protivníka z kotoulu a speciální MOUSE1+MOUSE2 kombo ve chvíli, kdy Rosh zapne Force Rage (při níž je sice rychlejší, ale zároveň zranitelnější).

Po hektické výpravě na Vjun následuje návrat do Akademie a tvorba nového světelného meče. Tentokrát si už můžete vybrat oboustranný anebo meče dva - tedy hlavní nové vlastnosti Jedi Academy. Doporučuji zůstat u jednoduchého meče anebo maximálně oboustranné tyče. Dva meče totiž hru podle mě kazí a vyhrávat s nimi souboje je hrozně lehké, chaotické a otravné. Ve výběru vám může také pomoci průvodce na začátku tohoto dílu návodu.

 18. Cult Sighting (Chandrila)
Odvalte balvan (Push) a seskočte o patro níž, kde čekají první temní Jediové. Zkuste je shodit přes okraj pomocí Push/Pull. Skákejte po římse stále níž - další patro se pod vámi bude propadat, takže musíte použít Speed anebo pokračovat v seskocích hned po dopadu. Seběhněte šachtou dolů a přeběhněte most, který za vámi spadne. V následující místnosti budete zápasit s rovnou třemi Jedii najednou, takže doporučuji nejvyšší opatrnost a ukládání hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Až je přemůžete, zmáčkněte tlačítko pro Force Sense a na zvýrazněných dveřích proveďte Pull, čímž je otevřete. Na plošinku pod vámi raději lezte opatrně, skočí vám na záda další Jedi. Nakonec narazíte na vstup do chrámu, který hlídají další tři Jediové. Až je přemůžete, zapečeťte hrobku zatlačením dvou kamenů podél rakve a rychle utečte, než se chrám i most sesypou.

Tím bychom za sebou měli dnešní porci návodu. V posledním díle nejenom probereme závěr hry včetně obou jejích zakončení, ale rovněž se podíváme na zoubek i multiplayeru a užitečným tipům pro jeho hraní.

Stáhněte si: Demo, E3 trailer, Videa, Cheaty, Editační nástroje a dedikovaný server

Související články: Jedi Knight: Jedi Academy první dojmy (8/2003), Novinky, Ostatní díly návodu



Levis
autorovi je 16 let, studuje v Praze a specializuje se na strategie/akce/adventury a cokoliv s tématikou Star Wars (všechny články autora)

 
 
Levis

Nejnovější články